Στην περίκλειστη Αμμόχωστο ο ηγέτης του τουρκικού κόμματος BBP

Περιηγήθηκε με ποδήλατο, μίλησε με τους πολίτες και ενημερώθηκε από τους «αρμόδιους» για το τμήμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου, που άνοιξε

ammoh copy thumb large exclusive, Αμμόχωστος, Βαρώσια

Ο Μουσταφά Ντεστιτζί, ηγέτης του Μεγάλου Ενωτικού Κόμματος (BBP), επισκέφθηκε το τμήμα της περίκλειστης κατεχόμενης πόλης της Αμμοχώστου, που άνοιξε τον Οκτώβριο του 2020, στο πλαίσιο των επαφών του στα κατεχόμενα, σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι».

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο κ. Ντεστιτζί περιηγήθηκε με ποδήλατο, μίλησε με τους πολίτες και ενημερώθηκε από τους «αρμόδιους» για το τμήμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου, που άνοιξε.

Αναφερόμενος στην περιήγησή του στο τμήμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου, που άνοιξε, ο Ντεστιτζί είπε ότι εκεί το τμήμα είναι ανοιχτό σε όλους, «σε Χριστιανούς, Ευρωπαίους, Ελληνοκύπριους και όχι μόνο σε Μουσουλμάνους και Τούρκους» και υποστήριξε ότι δεν υπήρχε κανένα όφελος από το να παραμείνει κλειστή η περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου, ούτε για τους Τουρκοκύπριους, ούτε για τους Ελληνοκύπριους.

«Η περιοχή πρέπει να ανοιχθεί υπό την διοίκηση της τδβκ», είπε ο Ντεστιζτί αναφερόμενος στο ψευδοκράτος.

(ΚΥΠΕ-ΓΤΠ/ΤΒ/ΑΓΚ)