Στο εδώλιο η Ανόρθωση – Πότιζε για 3 χρόνια το Α. Παπαδόπουλος με κλεμμένο νερό

cache 846x3000 Analog medium 265205 386511 2112017

Σε μπελάδες μπήκε από χθες η ποδοσφαιρική εταιρία της Ανόρθωσης αφού κατηγορείται ότι έκλεβε νερό από την Υδατοπρομήθεια Λάρνακας για να ποτίζει το Αντώνης Παπαδόπουλος. Συγκατηγορούμενος στην υπόθεση, εκτός από την ποδοσφαιρική εταιρία ως νομικό πρόσωπο, είναι και ο πρώην πρόεδρος του Σωματείου Χαράλαμπος Μανώλη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» η κατηγορία που βαραίνει την Ανόρθωση είναι η δόλια ιδιοποίηση (κλοπή) νερού.

Όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο η Ανόρθωση έκλεψε από την Υδατοπρομήθεια 20 χιλιάδες κυβικά μέτρα νερού αξίας περίπου 40 χιλιάδων ευρώ την τριετία 2012-2015.

Ο πρώην διοικητικός ηγέτης του Σωματείου της Ανόρθωσης αρνείται ενοχή στην υπόθεση και για αυτό η υπόθεση οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας με την ακροαματική διαδικασία που ξεκίνησε χθες να συνεχίζεται σήμερα.

Υπάλληλος της Υδατοπρομήθειας Λάρνακας ανακάλυψε την κλοπή νερού το 2015 και την κατήγγειλε στην Αστυνομία. Σύμφωνα με την καταγγελία οι υπεύθυνοι του γηπέδου ένωσαν την παροχή του γηπέδου με το δίκτυο της υδατοπρομήθειας αφαιρώντας τον μετρητή.

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» σημειώνεται πως το γήπεδο διέθετε δύο παροχές νερού αφού το 2012 η μια ήταν κομμένη λόγω οφειλών.