Στο Κακουργιοδικείο ο οδηγός του 2ου οχήματος που τραυμάτισε θανάσιμα την άτυχη Ανδρούλα

Ο 43χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας , της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας , της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης και επικίνδυνης πράξης και της εγκατάλειψης της σκηνής.

Αντρούλα παπαχριστοφόρου, κακουργοδικείο, οδηγός

Σε απευθείας δίκη ενώπιων του Kακουργιοδικείου Πάφου που θα συνεδριάσει στις 3 Φεβρουαρίου, παραπέμφθηκε σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ο 43χρονος οδηγός του ενός οχήματος που το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε σε δρόμο της Κάτω Πάφου την 60χρονη Ανδρούλα Παπαχριστοφόρου.

Η κατηγορούσα αρχή ζήτησε όπως μέχρι τότε ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση, αίτημα στο οποίο έφερε ένσταση η υπεράσπιση του 43χρονου. Κατόπιν τούτου το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ανακοίνωσε ότι θα συνέλθει εκ νέου στις 30 Δεκεμβρίου προκειμένου να αποφασίσει κατά πόσο ο 43χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στο Κακουργιοδικείο ή αν θα παραμείνει ελεύθερος υπό όρους.

Ο 43χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας , της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας , της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης και επικίνδυνης πράξης και της εγκατάλειψης της σκηνής. Όπως φαίνεται από τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες  η άτυχη γυναίκα επιχείρησε να διασταυρώσει την οδό Πριάμου, λίγο  μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου. Όχημα την κτύπησε πλευρικά και κατέληξε τραυματισμένη στην άσφαλτο ενώ ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε την σκηνή.

Δεύτερο όχημα, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, την παρέσυρε και την τραυμάτισε θανάσιμα. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο οδηγός του δευτέρου οχήματος είναι ο 43χρονος, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό του πρώτου οδηγού και του οχήματος του.

philenews.com