Στο νοσοκομείο 29χρονος που φέρεται να μαχαιρώθηκε μετά από λογομαχία με 32χρονη

Ο άντρας έφερε τραύμα από μαχαίρι.

b b asthenoforo 22 λογομαχία, ΜΑΧΑΙΡΙ, Νοσοκομείο

Γυναίκα 32 ετών φέρεται να μαχαίρωσε το απόγευμα της Τρίτης, στη Λεμεσό, τον 29χρονο συμβίο της μετά από λογομαχία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το απόγευμα ασθενοφόρο έσπευσε σε περιοχή της Λεμεσού για να παραλάβει 29χρονο τραυματία. Όπως διαπιστώθηκε, ο άντρας έφερε τραύμα από μαχαίρι, οπότε ενημερώθηκε η αστυνομία.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος άνδρας τραυματίστηκε από την 32χρονη συμβία του η οποία, τον είχε επισκεφθεί στο χώρο εργασίας του και μετά από μία έντονη συζήτηση ανάμεσά τους, αυτή ανέσυρε μαχαίρι και τον τραυμάτισε.

Τα μέλη της αστυνομίας που μετέβησαν στη σκηνή, συνέλαβαν τη γυναίκα για αυτόφορο αδίκημα της μαχαιροφορίας καθώς στην κατοχή της εντοπίστηκε μαχαίρι. Η γυναίκα οδηγήθηκε στην αστυνομία, όπου φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος και τέθηκε υπό κράτηση. Το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης της.

Το θύμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ θεωρείται ότι είναι εκτός κινδύνου.