Συγκλονισμός από το φρικτό τροχαίο με θύματα τον Αβραάμ και τον Πρόδρομο

Το ακινητοποιημένο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις νέοι, κτυπήθηκε από το λεωφορείο που ακολουθούσε

0fa1c386eb5ae1d54565de128f5a52b9 4 ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, Θάνατος, Τροχαίο

Συγκλονισμός για το φρικτό θανατηφόρο που σημειώθηκε χθες νωρίς το βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου στο ύψος του Παραμαλιού, κοντά στην αερογέφυρα.

Θύματα δυο νέοι, μουσικοί, οι οποίοι πήγαιναν στην Πάφο για να τραγουδήσουν. Οι γνωστοί στη νεολαία και όχι μόνο «Μάκηδες» έσβησαν στην άσφαλτο ακαριαία.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις, το ακινητοποιημένο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις νέοι, κτυπήθηκε από το λεωφορείο που ακολουθούσε.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη οδηγός του οχήματος φαίνεται να έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα αυτό να ακινητοποιηθεί στη γέφυρα του αυτοκινητόδρομου, παρά το Παραμάλι, ενώ ακολούθως παρασύρθηκε και αναποδογυρίστηκε από το λεωφορείο που ακολουθούσε.

Για τον απεγκλωβισμό των τριών νέων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε ο θάνατος του  24χρονου Πρόδρομου (Μάκη) Θεμιστοκλέους και του 26χρονου Αβραάμ (Μάκη) Αλεξάνδρου. Η κατάσταση της 28χρονης, που επίσης μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού, κρίνεται εκτός κινδύνου.Τόσο στην 28χρονη όσο και στον οδηγό του λεωφορείου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.Στο λεωφορείο επέβαιναν επτά πρόσωπα, τα οποία δεν έπαθαν οτιδήποτε.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ