Συνεχίζονται τα προληπτικά προγράμματα των Οδοντιατρικών Υπηρεσιών στα σχολεία

Λαμβάνονται όλα τα αναγκαία προστατευτικά μέτρα και τηρώντας τα σχετικά πρωτόκολλα.

cache 1500x3000 Analog medium 1321339 566342 26102021 Οδοντιατρική Υπηρεσία

Συνεχίζονται τα προληπτικά προγράμματα των Οδοντιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας στα σχολεία, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία προστατευτικά μέτρα και τηρώντας τα σχετικά πρωτόκολλα, ανέφερε ο Διευθυντής των Οδοντιατρικών Υπηρεσιών, Χριστάκης Τσέλεπος.

Ο κ. Τσέλεπος, ο οποίος παρέστη την Τετάρτη στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι οι Οδοντιατρικές Υπηρεσίες προχώρησαν τάχιστα σε όλες τις δέουσες ενέργειες, ώστε οι οδοντιατρικές κλινικές να συνεχίσουν να εργάζονται με ασφάλεια. Σκοπός είναι να μην στερηθούν οι πολίτες της δυνατότητας πρόσβασης σε υπηρεσίας οδοντιατρικής φροντίδας και κατ’ επέκταση να περιοριστούν οι όποιες ανισότητες, είπε.

Ο κ. Τσέλεπος συνεχάρη εξάλλου τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πάφου για την πολύτιμη συνεισφορά του στο εμβολιαστικό πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας, αφού τα μέλη τους κλήθηκαν και αφιλοκερδώς στελέχωσαν εμβολιαστικό κέντρο στην επαρχία  Πάφου.

Συνεχάρη επίσης το απερχόμενο Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο Δ.Σ., εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσουν την αγαστή συνεργασία τους για το καλό της κοινωνίας και του επαγγέλματός τους.