Συνελήφθη 42χρονη για κλοπή αυτοκινήτου – Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών

Χειροπέδες σε 42χρονη πέρασε χθες η Αστυνομία

cache 1500x3000 Analog medium 1653347 78016 522023 Αστυνομία, Ναρκωτικά

Χειροπέδες σε 42χρονη πέρασε χθες η Αστυνομία Πάφου για διερευνώμενες υποθέσεις που αφορούν κλοπή αυτοκινήτου, κατοχή και χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β, δηλαδή κάνναβη και οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το απόγευμα της Κυριακής, 42χρονη από χωριό της Επαρχίας Πάφου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι κλάπηκε το όχημά της, το οποίο στάθμευσε έξω από το σπίτι της μητέρας της αφήνοντας πάνω τα κλειδιά.

Αμέσως, είπε ο κ. Νικολάου κινητοποιηθηκε η Αστυνομία και στην περιοχή στάληκαν περίπολα τα οποία γύρω στις 18:30 εντόπισαν το όχημα να οδηγείται από γυναίκα στη Λεωφόρο Μεσόγης, με κατεύθυνση προς την Πάφο. Το όχημα ανακόπηκε και από έρευνες που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η οδηγός ήταν 42χρονη, η οποία κατάγεται από χωριό της ίδιας περιοχής με την παραπονούμενη.

Στην κατοχή της 42χρονης, είπε ο κ. Νικολάου, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης ενώ ήταν και θετική σε έλεγχο νάρκοτεστ που της έγινε. Ακολούθως, συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, η ύποπτη συνελήφθη και δυνάμει δικαστικού εντάλματος για την κλοπή του οχήματος και αναμένεται να κατηγορηθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ