Συνελήφθη ξανά για παρενόχληση ανηλίκου και αφέθηκε ελεύθερος ο λογιστής

cache 846x3000 Analog medium 574310 88588 15102019 Αστυνομία, λογιστής, παιδική πορνογραφία

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση του 42χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες στη Λεμεσό, για την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, που χαρακτηρίζεται ως πρωτοφανής από τις Αρχές.

Μετά τις αποκαλύψεις ότι ο ύποπτος μετέφερε παιδιά στην οικία του, όπου εκεί παρήγαγε βίντεο παιδικής πορνογραφίας, νέα στοιχεία για τη δράση του 42χρονου, έρχονται στο φως και προκαλούν τεράστια ερωτηματικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ύποπτος φέρεται να συνελήφθη περί τα μέσα Σεπτεμβρίου για παρενόχληση 15χρονου, κατά την διάρκεια μαθήματος που του παρέδιδε στο σπίτι του.

Για το περιστατικό, ενημερώθηκε η Αστυνομία, που συνέλαβε τον 42χρονο και τον έθεσε υπό οκταήμερη κράτηση. Ωστόσο στη συνέχεια ο ύποπτος, αφού καταχωρήθηκε υπόθεση από το Δικαστήριο, αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους.

Τελικά, ο 42χρονος συνελήφθη ξανά χθες, μετά από πληροφορία που προέκυψε εναντίον του. Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέχει η Αστυνομία, φέρεται να φωτογράφιζε και να βιντεοσκοπούσε τα παιδιά σε σεξουαλικές στάσεις, χωρίς να υπάρχει όμως σεξουαλική δραστηριότητα.

Από τις εξετάσεις των Αρχών, φαίνεται να έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον πέντε παιδιά, ηλικίας 13-14 ετών, να ποζάρουν στα φρικτά βίντεο που κατέγραφε ο ύποπτος, ενώ η δράση του εικάζεται ότι άρχισε εντός του έτους, ωστόσο αυτό θα διαφανεί πλήρως μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις των Αρχών. Παράλληλα, οι Αρχές αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο ο 42χρονος προσέγγιζε τα παιδιά και τα μετέφερε στο σπίτι του.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτηση του για οκτώ ημέρες.

Πηγή: reporter