Θλίψη στο ΤΕΠΑΚ – “Έφυγε” ο Γιάννης Οικονομίδης

9dc2ad579a18a151ec153fce197a41a8 ΤΕΠΑΚ

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΤΕΠΑΚ

Το ΤΕΠΑΚ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη το διοικητικό στέλεχός του Γιάννη Οικονομίδη που απεβίωσε μετά από πολύμηνη ασθένεια

Με βαθύτατη θλίψη, η κοινότητα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) αποχαιρετά το διοικητικό στέλεχος και Πολιτικό Μηχανικό στην Υπηρεσία Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου Γιάννη Οικονομίδη, ο οποίος απεβίωσε χθες μετά από πολύμηνη ασθένεια.

O Γιάννης Οικονομίδης ήταν ένα από τα πρώτα διοικητικά στελέχη του Πανεπιστήμιου και από τους πρωτεργάτες της ανάπτυξής του. Διακρινόταν για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, την εργατικότητα, το υψηλό επαγγελματικό ήθος και τη συνέπεια του. Εργάστηκε με ζήλο και επαγγελματισμό για την ανάπτυξη των κτηριακών υποδομών του ΤΕΠΑΚ.

Ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης αναφερόμενος στον εκλιπόντα είπε: «Σήμερα χάσαμε ένα πολύτιμο στέλεχος του Πανεπιστημίου μας που εργάστηκε ακούραστα για να προσφέρει στην κοινότητά μας και την κοινωνία ευρύτερα.» Σε μήνυμά της προς την πανεπιστημιακή κοινότητα, η κ. Ζωή Χατζηβασιλείου, Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Διαχείρισης Περιουσίας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η είδηση του θανάτου του φορτίζει συναισθηματικά όσους δουλέψαμε μαζί του και τον γνωρίσαμε από κοντά. Ο Γιάννης πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο Πανεπιστήμιο από το 2008 με ευσυνειδησία και εργατικότητα. Ήταν παθιασμένος με το αντικείμενο του και σύνδεσε το όνομά του με την επίβλεψη μεγάλων έργων του Πανεπιστημίου.»

Η κηδεία θα γίνει αύριο στις 10:00πμ στο κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στην εκκλησία Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Επιθυμία της οικογένειας είναι όπως, αντί κατάθεσης στεφάνων, δοθούν εισφορές για την ευημερία φοιτητών του ΤΕΠΑΚ.

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Οι σημαίες του Πανεπιστημίου θα κυματίζουν μεσίστιες έως και την ημέρα τέλεσης της κηδείας, ως ένδειξη πένθους.