Θρήνος για τον 19χρονο Σοφοκλή, που “έσβησε” στην άσφαλτο μετά από σφοδρή τροχαία σύγκρουση (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ήταν ποδοσφαιριστής, που μόλις την προηγούμενη βδομάδα υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Αλκής Ορόκλινης

viber image 2021 07 07 11 58 10 808 θανατηφόρο τροχαίο, ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΜΗΝΑ

Μαύρη μέρα ξημέρωσε για συγγενείς και φίλους του άτυχου 19χρονου Σοφοκλή Μηνά τα όνειρα του οποίου κόπηκαν βίαια στην άσφαλτο λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης.

Η θανατηφόρα τροχαία οδική σύγκρουση σημειώθηκε χθες γύρω στις 11.10 το βράδυ, στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Λάρνακα, και που ως αποτέλεσμα είχε το να χάσει τη ζωή του ο Σοφοκλής Μηνά, 19 ετών, από το Αλεθρικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρεξέκλινε της πορείας του, κτύπησε αρχικά σε πάσσαλο της ΑΗΚ, στη συνέχεια ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και κατέληξε σε περιτοίχισμα υποστατικού, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο συνοδηγός κατάφερε και εξήλθε του οχήματος, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Και οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του άτυχου Σοφοκλή Μηνά, ενώ ο 18χρονος συνοδηγός, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, πήρε εξιτήριο.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Στο μεταξύ, η είδηση του θανάτου του Σοφοκλή Μηνά σκόρπισε θλίψη και στον ποδοσφαιρικό κόσμο, αφού ο άτυχος 19χρονος ήταν ποδοσφαιριστής της Αλκής Ορόκλινης, και μόλις την περασμένη βδομάδα, υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Ορόκλινης.