Τη Δευτέρα η κηδεία της Αναστασίας Αδαμίδου στην Πάφο

Οι σοροί της Αναστασίας και του Κυπριανού θα μεταφερθούν την Κυριακή στην Κύπρο από Θεσσαλονίκη, με απογευματινή πτήση

anastasia 3445 Αναστασία Αδαμίδου, Τέμπη, τραγωδία τέμπη

Τη Δευτέρα θα απευθύνουν το ύστατο αντίο στον Κυπριανό Παπαϊωάννου από το Αυγόρου και στην Αναστασία Αδαμίδου από την Πάφο, συγγενείς και φίλοι. Δύο νέοι έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους μετά την σύγκρουση των δύο τρένων τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης στην κοιλάδα των Τεμπών.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών Κορνήλιο Κορνηλίου, οι σοροί θα μεταφερθούν την Κυριακή στην Κύπρο από Θεσσαλονίκη, με απογευματινή πτήση.

Στις δύο το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας 6, Μαρτίου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία της αδικοχαμένης Αναστασίας στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στην Πάφο. Παράκληση της οικογένειας, είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές, για στήριξη οικογένειας συγγενικού προσώπου με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η οικογένεια της 24χρονης, παρακάλεσε δημόσια τους λειτουργούς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όπως σεβαστούν την επιθυμία της, να μην καλύψουν δημοσιογραφικά την νεκρώσιμο ακολουθία και ταφή.

Η κηδεία του αδικοχαμένου Κυπριανού, θα τελεστεί, επίσης, την ερχόμενη Δευτέρα, από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο Αυγόρου στις 10 το πρωί. Παράκληση της οικογένειας, είναι όπως όσοι θα παραστούν στην κηδεία του Κυπριανού, να φορέσουν λευκά ρούχα και αντί στεφάνων να δοθούν εισφορές διά την αποπεράτωση των έργων συντήρησης του Ιερού Ναού Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.