Τμ. Δασών για εμπρηστές: Δολοφόνοι όσοι προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους δύο μήνες»

3847F0E7 886D 4A0D ABD1 6A18077DB5DA

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Τμήματος Δασών Γιώργος Κωνσταντίνου ο οποίος μίλησε για την φωτιά που ξέσπασε χθες στο Κοιλάνι αλλά και για την κατάσταση υγείας  του δασοπυροσβέστη που τραυματίστηκε χθες κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς.

Όπως ανέφερε ο δασοπυροσβέστης που τραυματίστηκε χθες νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού καθώς συνεχίζονται οι εξετάσεις.

Για την πυρκαγιά είπε ότι «ήταν ένα δύσκολο έργο κατάσβεσης αλλά και το χειρότερο γιατί συνέβη αυτό το ατύχημα. Το ανακριτικό έργο συνεχίζεται και η Αστυνομία θα διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα».

Παράλληλα συμπλήρωσε ότι «εν δυνάμει αυτός που προβαίνει σε αυτές τις πράξεις είναι δολοφόνος, είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει»

Την ίδια ώρα κάλεσε όσους έχουν αποδείξεις ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα να αποταθούν στην Αστυνομία ούτως ώστε να πληρώσει ο ένοχος.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους δύο μήνες. Οι δασοπυροσβέστες μας, οι υπάλληλοι μας, όλες οι υπηρεσίες είναι επί ποδός, δεν προλαβαίνουμε να φύγουμε από μια πυρκαγιά και πηγαίνουμε στην επόμενη».

Πηγή:Sigmalive