Το ΕΛΑΜ για το ζήτημα των πολιτογραφήσεων

4 christos christou 1 ΕΛΑΜ

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΕΛΑΜ:

Τα όσα παρακολουθούμε για το ζήτημα των πολιτογραφήσεων πλήττουν το κύρος της Κύπρου και προσβάλλουν τους θεσμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι καταγγελίες είναι αρκετά σοβαρές και πρέπει να τύχουν άμεσης διερεύνησης από τα αρμόδια όργανα του Κράτους.

Το ΕΛΑΜ δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην προπαγάνδα του φιλοτουρκικού Al Jazeera εναντίον της Κύπρου. Οφείλει όμως η Κυβέρνηση και η Βουλή να αντιληφθούν τις αδυναμίες του προγράμματος και τις συνέπειες της παροχής στέγης σε καταδικασμένους εγκληματίες.

Καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί η εμπλοκή του ΑΚΕΛ στο ζήτημα των διαβατηρίων. Το κόμμα που τις προηγούμενες εβδομάδες έσχιζε τα ιμάτια του, τώρα αποκαλύπτεται ότι εμπλέκεται σε ένα ακόμη ζήτημα που πλήττει το κύρος της Κύπρου. Γι αυτό άλλωστε το ΑΚΕΛ τις προηγούμενες εβδομάδες προσπάθησε να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη με ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον του ΕΛΑΜ. Είναι ξεκάθαρο πως όλα είχαν και έχουν ως σκοπό, να καλύψουν τον δικό τους ένοχο ρόλο.

Πρωτίστως όμως και πάνω από όλα ο κόσμος θα πρέπει να αντιληφθεί ότι για να αλλάξει η κατάσταση υπάρχει μόνο ένας τρόπος: Να μην ξαναδώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε όσους οδηγούν την Κύπρο στον πάτο.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Πηγή: ΚΥΠΕ