Το όνειρο 86χρονης έγινε πραγματικότητα – Πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική διαφήμιση (βίντεο)

Σε μια 86χρονη Αμερικανίδα δόθηκε η ευκαιρία της ζωής της από εταιρεία με οδοντόκρεμες, η οποία την επέλεξε για διαφήμιση που θα μεταδοθεί στην αγαπημένης της εκπομπής.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η Μπέρθα Ναν, γιαγιά έξι εγγονιών, είχε τη φιλοδοξία να γίνει ηθοποιός, αλλά την άφησε κατά μέρος για να μεγαλώσει τα παιδιά της. Ωστόσο τα όνειρά της ξαναζωντάνεψαν, χάρη στη ΜΚΟ «Wish of a Lifetime», που πραγματοποιεί ευχές σε ηλικιωμένους στην Αμερική.

«Φρόντιζα την οικογένειά μου, δεν κυνήγησα το όνειρό μου»
Η 86χρονη χάρη στην οργάνωση πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό για οδοντόκρεμα. «Δεν ήθελα στην πραγματικότητα να συμμετέχω σε ταινίες. Ηθελα απλά να κάνω τηλεοπτικές διαφημίσεις» εξήγησε η Μπέρθα Ναν σε βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του διαφημιστικού σποτ.

Το βίντεο από τα γυρίσματα της διαφήμισης

«Φρόντιζα την οικογένειά μου, δεν προσπάθησα να κυνηγήσω το όνειρό μου. Τώρα είναι η ευκαιρία μου να το κάνω» ανέφερε η 86χρονη Μπέρθα στη διάρκεια των γυρισμάτων της τηλεοπτικής διαφήμισης.

«Οταν ακούσαμε την ευχή της Μπέρθα να γίνει ηθοποιός, θελήσαμε να γίνει πραγματικότητα. Συναντηθήκαμε και φώτισε τον χώρο. Εκανε τους πάντες να χαμογελούν, έφερε τόνους ενέργειας και είδαμε πόσο μαγική μπορεί να είναι στην κάμερα, οπότε θέλαμε να μοιραστούμε τη μαγεία με όλους» ανέφερε ο αντιπρόεδρος μεγάλης εταιρείας οδοντόκρεμας στη Βόρεια Αμερική για τη στοματική φροντίδα, Κάρλος ντε Τζίσους.

Η διαφήμιση προβλήθηκε πρώτη φορά στο NBC την Ημέρα των Ευχαριστιών και θα προβάλλεται στο διάλειμμα της τηλεοπτικής σειράς «NCIS», που είναι η αγαπημένη της Μπέρθα Ναν.

Πηγή: philenews