Τον αποκάλεσε τσιγκούνη, την «σκότωσε για να ησυχάσει»-Τι προηγήθηκε του φονικού

Υπό κράτηση για 8 μέρες ο 84χρονος - Αύριο η νεκροτομή

kalimera 8

Υπό κράτηση για 8 μέρες τέθηκε ο 84χρονος που σκότωσε την σύζυγο του, χτυπώντας την με σφυρί στο κεφάλι στη Λεμεσό.

Σημειώνεται ότι η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της 82χρονης Γεωργίας Χαραλάμπους, θα διενεργηθεί αύριο, Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι, την υπόθεση φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού εναντίον 84χρονου, ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε ότι σκότωσε την 82χρονη σύζυγο του, Γεωργία Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης, οι δύο είχαν προηγουμένως λογομαχήσει, όταν η 82χρονη του ζήτησε χρήματα για να μεταβεί στον μπακάλη, ενώ το θύμα τον αποκάλεσε «τσιγκούνη». Τότε, ο 84χρονος, μετέβη στην αποθήκη, άρπαξε το σφυρί και χτύπησε τη σύζυγο του στο κεφάλι, επιφέροντας τον θάνατο της.

Ακολούθως, ο 84χρονος μετέβη στην Αστυνομία και παραδόθηκε, λέγοντας στα μέλη της δύναμης πως «την σκότωσε για να ησυχάσει» και περιέγραψε τι προηγήθηκε του φονικού, λέγοντας πως όταν άρχισε να «μουρμουρά», πήγε, άρπαξε το σφυρί και την χτύπησε, παραδεχόμενος το έγκλημα που διέπραξε.

Το ζεύγος δεν απασχόλησε στο παρελθόν την Αστυνομία, από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, είπε εξάλλου ερωτηθείς ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού.

Ο 82χρονος βρίσκεται στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου του λαμβάνεται θεληματική κατάθεση και αναμένεται να συλληφθεί δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ενώ αύριο θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.