Τον τσάκωσαν με κλεμμένο αυτοκίνητο, εκκλησιαστικά σκεύη και όπλο

Συνελήφθη 38χρονος

Πήρε το όπλο μαζί του στο ραντεβού και πυροβόλησε μόλις ήρθε ο λογαριασμός

Στη σύλληψη 38χρονου, προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου, στη Λάρνακα, saloon αυτοκίνητο το οποίο έφερε πλαστούς αριθμούς εγγραφής. Σε κοντινή απόσταση από το εν λόγω όχημα, εντοπίστηκε σταθμευμένο ημιφορτηγό όχημα, το οποίο είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία, ως κλοπιμαίο, στις 9 Ιανουαρίου 2024.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι το saloon όχημα χρησιμοποιείτο από 38χρονο, ο οποίος διαμένει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν τον 38χρονο εντός του ξενοδοχείου. Κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή του ταξιδιωτική τσάντα, η οποία περιείχε διάφορα εκκλησιαστικά σκεύη. Ο 38χρονος, δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν, τα εν λόγω αντικείμενα, στην κατοχή του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ακολούθησε έρευνα στο saloon όχημα, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ένα κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο, το οποίο είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως κλοπιμαίο, στις 23 Δεκεμβρίου 2023. Εντοπίστηκαν επίσης διάφορα εργαλεία και τα κλειδιά του κλοπιμαίου, ημιφορτηγού οχήματος.

Ο 38χρονος τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.