Τον τσάκωσαν να κόβει βόλτες με ναρκωτικά – Χειροπέδες σε 21χρονο

Ομολόγησε ότι μέρος των χρημάτων που εντοπίστηκε στην κατοχή του, αποτελεί έσοδο του από εμπορία ναρκωτικών

police2 Λεμεσός, Ναρκωτικά

Υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, διερευνά η Αστυνομία, στη Λεμεσό, μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη άντρα ηλικίας 21 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ο 21χρονος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, με την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) να διερευνά την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.30 το βράδυ που πέρασε, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγείτο σε περιοχή στον Άγιο Αθανάσιο, στη Λεμεσό, με οδηγό άντρα ηλικίας 25 ετών και συνοδηγό τον 21χρονο. Κατά τον έλεγχο που έγινε, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν στην κατοχή του 21χρονου, σε δύο νάιλον σακουλάκια, ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους 52 γραμμαρίων περίπου, μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 290 ευρώ.

Αφού ο 21χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λεμεσού, όπου ανακρινόμενος ομολόγησε ότι, είχε πρόθεση να πωλήσει μέρος της ποσότητας κάνναβης που εντοπίστηκε στην κατοχή του. Ομολόγησε επίσης ότι, μέρος των χρημάτων που εντοπίστηκε στην κατοχή του, αποτελεί έσοδο του από εμπορία ναρκωτικών.