Τραγούδησε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης “Σύνορα η αγαπη δε γνωρίζει…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Έδειξε τις φωνητικές του ικανότητες για άλλη μια φορά ο Νίκος Αναστασιάδης τραγουδώντας σε ταβέρνα στο αποχαιρετιστήριο πάρτι του Κυριάκου Κούσιου

Στιγμιότυπο 2021 06 30 20.16.40 Νίκος Αναστασιάδης

Τις φωντικές του ικανότητες έδειξε άλλη μια φορά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης κατά το αποχαιρετιστήριο πάρτι του απερχόμενου Κυβερνητικού Εκπροσώπου σε ταβέρνα στη Λευκωσία.

Ο απερχόμενος κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κουσιος διοργάνωσε μεγάλο πάρτι σε γνωστή ταβέρνα της Λευκωσίας, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του απερχόμενου υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου, και του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τραγούδησε με τον Νίκο Σταματάρη το “Σύνορα η Αγάπη δε γνωρίζει” της Μαρινέλλας και του Κώστα Χατζή ενώ ο Κυριάκος Κούσιος κατάφερε κι αυτός να κλέψει τις εντυπώσεις τόσο με τις ικανότητες του στο τραγούδι, όπου μάλιστα τραγούδησε ντουέτο με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, όσο και με την άνεσή του στον χορό.

Ο Κυριάκος Κούσιος, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Πρόεδρο Αναστασιάδη.