Τρoχαίο Δυστύχημα: Χωρίς ζώνη και με υπερβολική ταχύτητα έτρεχε ο άτυχος Μιχάλης (EIKONΕΣ)

Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το αυτοκίνητο που επέβαιναν ο άτυχος Μιχάλης Θεοδώρου

Screenshot 10 5 ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, Τροχαίο

Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το αυτοκίνητο που επέβαιναν ο άτυχος Μιχάλης Θεοδώρου με συνεπιβάτες μία 18χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά και συνοδηγό μία 19χρονη που τραυματίστηκε ελαφρά.

Συμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο θανών ενώ οδηγούσε σαλούν αυτοκίνητο στην λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου στα Περβόλια με κατεύθυνση τον Φάρο. Προφανώς, λόγω υπερβολικής ταχύτητας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το, παρέκκλινε προς τα δεξιά εκτός δρόμου και αφού απέκοψε θάμνους συγκρούστηκε σε τοίχους από μπετόν.

Από τη σύγκρουση, το όχημα εκτινάχθηκε στον αέρα και ακινητοποιήθηκε ανάποδα 20 μέτρα περίπου πιο κάτω. Από την σύγκρουση ο οδηγός εγκλωβίστηκε εντός του αυτοκινήτου. Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και υστέρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Screenshot 10 6 ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, Τροχαίο Screenshot 11 4 ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, Τροχαίο

Επίσης, η 19χρονη η οποία ήταν εντός του οχήματος και καθόταν στο πίσω κάθισμα εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο, ενώ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, είναι πολυτραυματίας, έχει χειρουργηθεί και η κατάσταση της είναι κρίσιμη. Η 19χρονη η οποία ήταν συνοδηγός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λάρνακα εκτός κινδύνου.

Από τις εξετάσεις φαίνεται ότι ο 19χρονος και η 19χρονη πολυτραυματίας δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας.

Πηγή: sigmalive