ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός με Θεμιστοκλέους,Σαββίδη,Τρυφωνίδη: «Δεν τους είπα προδότες» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός με Θεμιστοκλέους,Σαββίδη,Τρυφωνίδη: «Δεν τους είπα προδότες»

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 09 30T142718.488

Ο απόλυτος χαμός επικράτησε στο Μεσημέρι και Κάτι του ΣΙΓΜΑ με καλεσμένους τους Ανδρέα Θεμιστοκλέους, Χρύσανθο Σαββίδη και Αλέκο Τρυφωνίδη. Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν τα χθεσινά στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής, η οποία και πάλι ξέφυγε και έληξε άδοξα. Πρωταγωνιστής και πάλι ο βουλευτής του ΕΛΑΜ ο οποίος προκάλεσε αντιδράσεις εκ μέρους Παύλου Μυλωνά και Χρίστου Χριστοφίδη.

Ο κ.Θεμιστοκλέους εισαγωγικά κλήθηκε να εξηγήσει τα όσα είπε χθες και έφεραν την ενόχληση των κατοίκων του Κ.Πύργου.

«Πόθεν ως τα πόθεν διαστρεβλώνετε τα λεγόμενά μου και λένε ότι τους αποκάλεσα προδότες. Όχι μόνο δεν τους αποκάλεσα κανένα δεν θα έλεγα προδότη, προδότες είναι άτομα όχι περιοχές. Ουδόλως δεν τους έχω αποκαλέσει», είπε ενώ συμπλήρωσε ότι μετέτρεψαν την Επιτροπή σε καφενείο.

Ο κ.Τρυφωνίδης είπε ότι κατατέθηκε εισήγηση να δοθεί βοήθεια προς τους καθηγητές και απευθυνόμενος στον κ.Θεμιστοκλέους είπε ότι δεν θέλει να μπει σε διάλογο.

Από πλευράς του ο κ.Σαββίδης είπε ότι υπάρχει δυσκολία στην πρόσβαση των καθηγητών εκεί. «Πολλά μαθήματα δεν προσφέρονται».

«Να δοθούν κίνητρα για να κρατηθεί περιοχή, να τους αντιμετωπίζουμε υποβοηθητικά αυτό ήρθαν να εκφράσουν», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια ο κ.Θεμιστοκλέους είπε ότι το θέμα δεν ήταν μείζον αλλά μετατράπηκε σε μείζον. «Να χαμηλώσουμε τους τόνους να αποφύγουμε χαρακτηρισμούς για το καλό της παιδείας», είπε ο κ.Τρυφωνίδης με τον κ.Θεμιστοκλεους να εκφράζει τη χαρά του που ο κ.Τρυφωνίδης πλησιάζει τη θέση του.

Στο βίντεο πιο κάτω ολόκληρο το απόσπασμα.

Πηγή: Sigmalive