“Βολές” Α. Λόρδου για μετονομασία μέρους της «Λεωφόρου Αμμοχώστου» σε «Δημήτρη Χριστόφια»

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμαρχο Λάρνακας-τον οποίο στήριξε το αριστερό κόμμα-για την ευγενική του χειρονομία προς την Αμμόχωστο μας η οποία περνά εφιαλτικές στιγμές.»

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 07 03T143728.730 exclusive, Ανδρέας Λόρδου, ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Την αντίθεση του εξέφρασε στην μετονομασία μέρους της Λεωφόρου Αμμοχώστου στη Λάρνακα, σε “Λεωφόρο Δημήτρη Χριστοφια”.

Ο Ανδρέας Λόρδος που ήταν υποψήφιος για την Δημαρχία της Αμμοχώστου στις Δημοτικές Εκλογές του 2019, εξέφρασε την αντίθεση του, αναφέροντας σε ανάρτηση του «Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμαρχο Λάρνακας-τον οποίο στήριξε το αριστερό κόμμα-για την ευγενική του χειρονομία προς την Αμμόχωστο μας η οποία περνά εφιαλτικές στιγμές»

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμαρχο Λάρνακας-τον οποίο στήριξε το αριστερό κόμμα-για την ευγενική του χειρονομία προς την Αμμόχωστο μας η οποία περνά εφιαλτικές στιγμές.

Θα πει καποιος «μισή Λεοφωρο πήραν». Οπως και μισή Κύπρο πήραν οι «κακοί Τούρκοι» οι οποίοι δεν μας άφησαν να ξεκληρίσουμε τους ΤΚ. Η μήπως εμεις πήραμε την μισή Κύπρο συνειδητά τελικά;

Ερωτήματα μεγάλα, πνιγμένα μές τα λόγια τα μεγάλα..

«Αλληλεγγύη των ανθρώπων.. ..το κυπριακό ξεκίνησε το 74..» .. και άλλα κουραφέξαλα διαφόρων κροκόδειλων του τόπου αυτού, τους οποιους ο κόσμος τιμωρεί σιγά σιγά, αλλά σταθερά.

Famagusta.News