Βρετανός τουρίστας παρήγγειλε english breakfast στην Κύπρο και έγινε… viral (pic)

svPQsEol

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση ενός Βρετανού τουρίστα ο οποίος επισκέφτηκε το νησί μας για διακοπές πριν από λίγες μέρες.

Σύμφωνα με την «Sun», ο βρετανός τουρίστας είχε παραγγείλει σε εστιατόριο ένα παραδοσιακό βρετανικό πρόγευμα ενόσω βρισκόταν για διακοπές στο νησί, αλλά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα χαρακτηριστικά, «δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που τελικά του είχαν σερβίρει».

vPQsEol

«Οι ελπίδες του για ένα σπέσιαλ πρόγευμα είχαν γρήγορα εξανεμισθεί όταν του παρουσίασαν ένα μετά βίας αναγνωρίσιμο γεύμα σερβιρισμένο σε μια ξύλινη βάση» προστίθεται.

«Το πιάτο αποτελούνταν από ένα λουκάνικο, ένα μισοψημένο μπέικον, ένα άψητο αβγό και, το χειρότερο απ’ όλα, λίγη σαλάτα  κάνοντας αρνητική εντύπωση στον τουρίστα που το μοιράστηκε με τους φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», αναφέρει η «Sun».

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στον ιστότοπο Reddit με τους χρήστες να μιλάνε με τα χειρότερα λόγια για το πιάτο, ενώ ένας το χαρακτήρισε «βδέλυγμα».

Από την άλλη, κάποιοι σχολιαστές έριξαν το φταίξιμο στον τουρίστα, αφού ανέφεραν ότι καλό θα ήταν να παράγγελνε ένα κυπριακό πρόγευμα, αφού βρισκόταν στην Κύπρο.