Λάρνακα: Υπό 8ημερη κράτηση 26χρονος για τα 17 κιλά κάνναβης

Προέκυψε μαρτυρία εναντίον άνδρα ηλικίας 26 ετών

Screenshot 5 6 Λάρνακα, Ναρκωτικά

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 26 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής και παράνομης εμπορίας ναρκωτικών, δηλαδή περίπου 17 κιλά κάνναβης.

Συμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας «στο πλαίσιο των δράσεων και ενεργειών που γίνονται από την ΥΚΑΝ Λάρνακας σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές και άλλους αρμόδιους φορείς, με σκοπό τον εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στην Κυπριακή Δημοκρατία, εντοπίστηκε χθες Τρίτη, μία βαλίτσα που περιείχε 16 κιλά και 752 γραμμάρια κάνναβης, στο αεροδρόμιο Λάρνακας».

Η βαλίτσα με τα ναρκωτικά κατασχέθηκε από την Αστυνομία, ενώ κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον άνδρα ηλικίας 26 ετών, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο ύποπτος παρουσιάστηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ