Υπόθεση Θανάση: Ξεσπά η μάνα 2 χρόνια απ’την εκταφή-«Καλώ σε ειρηνική στήριξη»

Δυο χρόνια συμπληρώνονται το ερχόμενο Σάββατο, απ’ τη μέρα που έγινε η εκταφή των λειψάνων του αδικοχαμένου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου

7DE1807A EFBF 44AB A2B6 7338C619C8CF

Δυο χρόνια συμπληρώνονται το ερχόμενο Σάββατο, απ’ τη μέρα που έγινε η εκταφή των λειψάνων του αδικοχαμένου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου.

Η μητέρα του, Ανδριάνα, μίλησε στο Πρωτοσέλιδο με αφορμή την ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο έξω από τη Νομική Υπηρεσία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, μέρα κατά την οποία συμπληρώνονται 2 χρόνια από την εκταφή των λειψάνων του.

«Οι δολοφόνοι του κυκλοφορούν ελεύθεροι, συνεχίζουν να καταπατούν τα δικαιώματά του, η Πολιτεία τόσα χρόνια μας πολεμούσε αντί να μας στηρίξει για να καλύψουν τους εγκληματίες.

Η εκταφή του παιδιού μου απέδειξε αυτό που φώναζα εγώ τόσα χρόνια, τώρα πέρασαν 2 χρόνια, τα ιερά λείψανά του βρίσκονται έξω από τον τάφο του χωρίς δικαίωση..», είπε η κ.Νικολάου.

«Η διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί στις 14.30 το Σάββατο έξω από τη Νομική Υπηρεσία. Δεν βλέπουμε ακόμη κάποια κίνηση προς τους ενόχους».

«Με πόνο ψυχής καλώ όλο τον κόσμο να στηρίξει αυτόν τον ψυχοφθόρο αγώνα που μας αφορά όλους», είπε η κ.Ανδριάνα.