Madonna: γιατί της απαγόρευσαν την είσοδο σε αλυσίδα κινηματογράφων;

a 102
a 3569

Όλα ξεκίνησαν όταν το είδωλο της ποπ βρισκόταν στο Walter Reade Theater στη Νέα Υόρκη, για την προβολή της περίφημης ταινίας του Steve Mc Queen που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην κούρσα των Όσκαρ.

Η Madonna χτυπούσε πυρετωδώς τα πλήκτρα του κινητού της τηλεφώνου, παρενοχλώντας τους υπόλοιπους θεατές της ταινίας. Όταν τη χτύπησαν στον ώμο και της ζήτησαν να σταματήσει, η διάσημη τραγουδίστρια υποτίθεται ότι απάντησε «Είναι για δουλειά..δουλέμπορε!», συνεχίζοντας απτόητη να γράφει.

Αυτό το επεισόδιο ήταν αρκετό ώστε η εταιρεία Alamo Drafthouse που έχει πολύ αυστηρή πολιτική προς αγενείς πελάτες, να απαγορεύσει την είσοδο στη Madonna σε όλες τις κινηματογραφικές της αίθουσες, μέχρι εκείνη να απολογηθεί για τη συμπεριφορά της.

Η συγκεκριμένη αλυσίδα κινηματογραφικών αιθουσών είναι από τις λίγες που απαγορεύουν αυστηρά την κατανάλωση φαγητού και οινοπνευματωδών κατά τη διάρκεια των προβολών. Το τελευταίο διάστημα πριν την έναρξη των ταινιών έδειχναν ένα σποτ για τη χρήση κινητών τηλεφώνων.

Η Madonna, με τη συμπεριφορά της, τους έδωσε την αφορμή για επιπλέον δημοσιότητα… Ούτε πληρωμένη διαφήμιση, να ήταν! Όσοι σινεφίλ εκνευρίζονται από ανάλογες συμπεριφορές που χαλούν την ατμόσφαιρα μιας ταινίας, σίγουρα θα επικροτήσουν την εν λόγω πολιτική της Alamo Drafthouse.

Αυγούστα Αδάμου