Γκάζια, αδρεναλίνη και ταχύτητα στο MOTORBIKE SHOW & EXHIBITION

a 156 Ειδήσεις
a 7139 Ειδήσεις
Η πρώτη εξειδικευμένη έκθεση Μοτοσικλέτας ανοίγει τις πύλες της για το Κυπριακό κοινό στις 21 – 22 Απριλίου 2012 στους χώρους της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων για ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο που θα συναρπάσει όλους τους παρευρισκομένους… 

Στην Έκθεση Μοτοσικλέτας οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν εταιρείες και αντιπροσώπους από το χώρο της μοτοσικλέτας οι οποίοι θα παρουσιάσουν όλα τα νέα μοντέλα μοτοσικλετών, εξοπλισμό και accessories για την μοτοσικλέτα και τον αναβάτη και παρεμφερή προϊόντα και υπηρεσίες.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αναβάτες οι οποίοι θα επιδείξουν τις ξεχωριστές τους ικανότητες στον χειρισμό μοτοσικλέτας σε ένα περιβάλλον με πολλή μουσική και ξεχωριστά events και happenings. Ειδικά, για τον σκοπό αυτό έρχονται οι μοναδικοί «SXS» (Stunt Xtreme Show) οι οποίοι χάρη στις ικανότητες τους κατάφεραν σε μικρό χρονικό διάστημα να φιγουράρουν σε όλα τα περιοδικά από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οι «SXS» θα πλαισιώνονται από την «Lav Χ» (Lavinia), τη μοναδική γυναίκα stunt rider στην Κύπρο και μαζί υπόσχονται να προσφέρουν ένα μοναδικό διήμερο αδρεναλίνης.

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής:
• Σάββατο: 21 Απριλίου, 10:00 – 22 :00
• Κυριακή: 22 Απριλίου, 10:00 – 22 :00

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 77777741 ή στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.motorbikeexhibition.com.

Οργάνωση: ΙΜΗ. Χορηγοί: cablenet και coffee break. Χορηγοί επικοινωνίας: τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, το Ράδιο Πρώτο, το περιοδικό IN Business και το πρώτο business portal της Κύπρου, inbusinessnews.com.