Νέος Σταθμός Επιβατικών Λεωφορείων στον Δήμο Παραλιμνίου – Δερύνειας

Η έναρξη λειτουργίας του σταθμού για τα Αστικά Λεωφορεία (ΟΣΕΑ) είναι η ερχόμενη Δευτέρα

osea1 exclusive, Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας, λεωφορεία, σταθμός λεωφορείων

Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας ανακοινώνει ότι με στόχο την αποσυμφόρηση του κέντρου του Παραλιμνίου από την τροχαία κυκλοφορία και για περαιτέρω διευκόλυνση του επιβατικού κοινού, έχουν προωθηθεί σε συνεργασία με τον Οργανισμό Συγκοινωνιών Επαρχίας Αμμοχώστου (ΟΣΕΑ) και τα Υπεραστικά Λεωφορεία, ενέργειες για δημιουργία Νέου Κεντρικού Σταθμού επί της λεωφόρου Λίμνης στα όρια του Δημοτικού Διαμερίσματος Δερύνειας.

Η έναρξη λειτουργίας του σταθμού για τα Αστικά Λεωφορεία (ΟΣΕΑ) είναι η Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 ενώ για τα Υπεραστικά Λεωφορεία η Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024.

Για τον σκοπό αυτό, οι οργανισμοί αστικών και υπεραστικών λεωφορείων θα προχωρήσουν σύντομα σε ανακοίνωση με τις αναγκαίες αλλαγές δρομολογίων που θα προκύψουν για διευκόλυνση των επιβατών.

Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά τη βούλησή του για εφαρμογή βιώσιμης αστικής κινητικότητας καθώς και της ενθάρρυνσης χρήσης των επιβατικών λεωφορείων από το κοινό, ενώ διαβεβαιώνει και την στενή συνεργασία με τους οργανισμούς επιβατικών λεωφορείων προς τον σκοπό αυτό.

449444785 866759808820514 5501065434275508439 n exclusive, Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας, λεωφορεία, σταθμός λεωφορείων