Ο Σολάρι διαφημίζει το Nissi Beach στην Ευρώπη

a 333 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 7329 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
“… Κάνουμε τουριστική ξενάγηση στην Κύπρο με τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ, Εστεμπάν Σολάρι, του οποίου η ομάδα με μαγική πορεία έφτασε στους 8*” με αυτή την πρόταξη το επίσημο περιοδικό της UEFA, Champions, προλογίζει το θέμα που ετοίμασε για την Κύπρο και τον τουρισμό της… 

Άλλωστε σε όλα τα αφιερώματα ξένων ΜΜΕ που αφορούσαν στην πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Champions League λίγο-πολύ γινόταν λόγος και για το καλό κλίμα της Κύπρου και την ωραία ζωή του κόσμου στο νησί. Δημοσιογράφος του περιοδικού Champions της UEFA πήρε συνέντευξη από τον Σολάρι ρωτώντας τον για τις διακοπές που μπορεί να κάνει κάποιος στη χώρα, ο επιθετικός απάντησε χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως hot spot της χώρας το Nissi Beach στην Αγία Νάπα.

Την ίδια στιγμή στον ΚΟΤ, που αποτελεί και έναν εκ των χορηγών του ΑΠΟΕΛ, δεν είχαν ιδέα για τη συνέντευξη του Σολάρι η οποία μάλιστα ήταν στα αγγλικά ενώ το περιοδικό διανέμεται σε πολλές χώρες και αριθμεί μερικές εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες σε όλη την Ευρώπη. Πάντως, όταν το θέμα τέθηκε υπόψιν των ανθρώπων του ΚΟΤ εμφανίστηκαν αφενός ικανοποιημένοι και αφετέρου αποφασισμένοι να εξετάσουν όλους τους πιθανούς τρόπους προβολής της Κύπρου μέσα από το ποδόσφαιρο της χώρας, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλά στον ευρωπαϊκό, ποδοσφαιρικό χάρτη.

Μάλιστα, μια ιδέα που ήδη τυγχάνει επεξεργασίας είναι να καταρτιστούν διαφημιστικές εκστρατείες έχοντας ως πρωταγωνιστικά πρόσωπα ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες της Κύπρου. Εξάλλου, και στον ΚΟΤ αναγνωρίζουν ότι η προβολή που έτυχε η Κύπρος μέσω της πορείας του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ κατά τη φετινή σεζόν ήταν ανεκτίμητη και προσπαθούν πλέον να κτίσουν πάνω στην αναγνώριση που έχει εξασφαλιστεί μέσω ποδοσφαίρου.

*and is taken on a tour of Cyprus by APOEL FC striker Esteban Solari whose team have performed wonders to reach the last eight.

Πηγή: In Business