Λάστιχα – No Bucket Challenge

a 35 Έχει κι εν κι έχει..., Νέα Αμμοχώστου, Όσα μου έμαθε ο Φρόιντ
a 2121 Έχει κι εν κι έχει..., Νέα Αμμοχώστου, Όσα μου έμαθε ο Φρόιντ

Της Ζαφείρως Αναστασίου:

Αποκλείεται να μην έχεις δει έστω ένα βίντεο της τελευταίας μόδας που ακούει στο όνομα «ice bucket challenge». Για όσους ζείτε στο “νεραϊδένιο” κόσμο σας και δε γνωρίζεται, το “Ice Bucket Challenge” έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και δημιουργήθηκε με σκοπό να μαζευτούν λεφτά για την σπάνια ασθένεια του ALS (Amyotrophic Lateral Sclerosis). Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποδεχτείς την πρόκληση από έναν παρέα σου και να κάτσεις να σου λούσουν μια σίκλα με παγωμένο νερό. Εννά μου πεις τωρά “εάν θέλεις μπορείς να δωρίσεις λεφτά χωρίς να λουθείς τη σικλά με το νερό”, αλλά τα ευλογημένα εν θα έχει φάση!!!

Έτσι που λαλείτε, μετά την μόδα του facebook, των selfies, του να τρώεις sushi, του Gagnham Style και του να βάφεις τα μαλλιά σου καροττί ήρθε το ice bucket challenge και εσυμπληρωθήκαμε! Τάχα μου εν για φιλανθρωπικό σκοπό… Να δούμε πόσοι άλουτοι υπήρχαν παγκοσμίως τζαι εφκάλαν το τζαι τούτο… Και γιατί το εφκάλαν μόδα τωρά το καλοκαίρι να πούμε; Αν ήταν μάγκες ας ελουνούνταν τη σίκλα με το νερό τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και να σου πω μετά «Μα άδε challenge». Με έτσι πυράν παρακαλούμε να μας προκαλούν κάθε μέρα δαμέ στην Κύπρο. 40 βαθμοί λιώνει το κορμί η λύση είναι μία λούσε μου τη σίκλα!!

Θετικά του ice bucket challenge: Εκτός από την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και τις δωρεές παίρνεται ένα free λούμα! Εάν δεν έχεις κάνει accept στο challenge ακόμη, πάρε και το σιαμπού, το μαλακτικό και το σφουγγαράκι σου (και τα παπάκια σου εάν θες). Είναι η ευκαιρία για ένα κρύο δροσιστικό ντους! Παράλληλα, μετά που εννά σου λούσει τη σίκλα με το νερό – εκείνος ο παρέας σου, ο αθκιασερός, που παίζει τον πελλό τζαι επροκάλεσεσε σε challenge – βάρτον να σου τρίψει και λίγο την πλατούλα να σου πω εγώ αν θα σου ξανά παίξει τον έξυπνο!!

By the way, για να μην μας την πείτε μετά σε καμία περίπτωση δεν κοροϊδεύουμε το concept του ice bucket challenge γιατί γνωρίζουμε πως γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Φανταστείτε όμως να δημιουργούσαμε εδώ στα Κοκκινοχώρια ένα challenge και πάλι για φιλανθρωπικό σκοπό όπου αντί για bucket θα εκρατούσαμεν το λάστιχο και θα επιτούσαμε ο ένας του άλλου… Θα το ονομάσουμε «ΛΟΥΝΩ ΣΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ CHALLENGE!» CHALLENGE ACCEPTED!!! Με αυτό τον τρόπο εκτός του ότι θα μαζέψουμε λεφτά για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό, θα ξορκίσουμε και όλες εκείνες τις κακές φήμες που λαλούν ότι οι Κοτσινοχωρκάτες εν άλουτοι… Μ’ ένα σμπάρο δύο τρυγόνια δηλαδή… Σκεφτείτε το γίνεται!! Γι’ αυτό άσε το bucket δηλαδή τη σίκλα τζαι πιάστο λάστιχο!! Γιατί φίλε μου είναι καιρός να δείξεις στον υπόλοιπο πλανήτη το Ice Bucket σε Red Village Style… Καλό φθινόπωρο να έχουμε…

Απορίες (μιας ξανθιάς): Το νερό είναι της πισίνας, της θάλασσας ή της φουντάνας;;;

ΥΣ. Αφιερωμένο στη Χριστίνα μου που μας εγκαταλείπει για το club των παντρεμένων. Είσαι πρότυπο κοπέλας και μακάρι να υπήρχαν κι άλλες σαν και εσένα…