Ζεύγoς Βρετανών επισκέφθηκε την Αγία Νάπα… 50 φορές

a Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 808 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Άλλοι τέσσερις τουρίστες προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο με τα ονόματα όσων τιμήθηκαν και ανακηρύχθηκαν σε «Πρέσβεις του Τουρισμού της Αγίας Νάπας».

Πρόκειται για τα ζευγάρια Kevin και Patricia Hebb από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Αγία Νάπα 50 φορές και Erich και Esther Brodmann από την Ελβετία, οι οποίοι μέχρι σήμερα πραγματοποίησαν 25 επισκέψεις.

a1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται, ότι ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος «τίμησε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο τους τακτικούς θαμώνες και λάτρεις της Αγίας Νάπας. Ο κ. Καρούσος αφού εξήγησε στα δύο ζευγάρια τον θεσμό του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας», και τους λόγους της απονομής αυτής της τιμητικής διάκρισης του Δήμου, τους ευχαρίστησε θερμά που η Αγία Νάπα παρέμεινε επί σειρά ετών ως ο μόνιμος προορισμός για τις διακοπές τους».

«Οι τακτικές σας επισκέψεις στην πόλη μας» ανέφερε στους τιμώμενους τουρίστες ο Δήμαρχος «αποτελούν αναμφιβόλως περίτρανο παράδειγμα προς μίμηση αλλά και προβολής του τουριστικού μας θερέτρου στο εξωτερικό αφού αποδεικνύουν εμπράκτως ότι η Αγία Νάπα είναι μία ξεχωριστή πόλη που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί».

Πηγή: ΚΥΠΕ