ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έγιναν στη συναυλία με την Πάολα στη Σωτήρα (videos & photos)

a4 4 Νέα Αμμοχώστου
a4 43 Νέα ΑμμοχώστουΤίποτα δεν μπορεί να περιγράψει την ατμόσφαιρα που επικρατούσε κατά τη χθεσινοβραδινή συναυλία που διεξήχθη στην Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης στη Σωτήρα με την εκρηκτική Πάολα Φωκά.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη με 1000 και πλέον άτομα να απολαμβάνουν ένα μοναδικό υπερθέαμα που θύμιζε αθηναϊκή πίστα διασκέδασης. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ονήσιλου, που ανέλαβε τη διοργάνωση της συναυλίας αφιέρωσε μήνες σκληρής δουλειάς και προσπάθειας για να προσφέρουν στους φιλοξενούμενους αυτό το μοναδικό υπερθέαμα.

Αξίζει να αναφερθεί πως για τη χθεσινή συναυλία η αίθουσα πολλαπλής χρήσης της Σωτήρας διακοσμήθηκε κατάλληλα, κατασκευάστηκαν 3 μπαρ, επιστρατεύτηκαν σερβιτόροι, μπάρμεν, άντρες ασφαλείας αλλά και λουλουδούδες για να μετατρέψουν το όλο σκηνικό σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης. Συνεργάτης της ελληνίδας τραγουδίστριας που βρισκόταν στο χώρο της εκδήλωσης, δήλωσε πως η όλη διοργάνωση δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις επώνυμες αθηναϊκές πίστες.

Η Πάολα με ολόκληρο το μουσικό σχήμα της, στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι 5 τραγουδιστές, μεταξύ των οποίων και ο Άκης Δείξιμος, έκαναν τους χιλιάδες παρευρισκόμενους από το πρώτο λεπτό να χορεύουν μέχρι τα ξημερώματα χωρίς να κατεβαίνουν από τα τραπέζια και την πίστα. Η ίδια η τραγουδίστρια ευχαριστούσε συνεχώς και με κάθε ευκαιρία τη Σωτήρα για το φανταστικό κλίμα που επικρατούσε αλλά και τον ίδιο το Δήμαρχο Σωτήρας για την μοναδική φιλοξενία.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ονήσιλου για τη μοναδική διοργάνωση που έγινε ποτέ ίσως σε ολόκληρη την επαρχία μας, από ανθρώπους οι οποίοι δεν είχαν καμιά σχέση με συναυλίες και εκδηλώσεις, όμως κράτησαν την υπόσχεσή τους για την άρτια διοργάνωση της συναυλίας και τα κατάφεραν με απώτερο στόχο την προσθήκη οικονομικών πόρων στα ταμεία του Σωματείου, πράγμα που φαίνεται ότι έχει με σιγουριά επιτευχθεί.

Δείτε τα βίντεο από την χθεσινή συναυλία αποκλειστικά από τη κάμερα του SotiraNews:

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία:

a 57 Νέα Αμμοχώστου

a1 10 Νέα Αμμοχώστου

a10 2 Νέα Αμμοχώστου

a11 2 Νέα Αμμοχώστου

a12 2 Νέα Αμμοχώστου

a13 1 Νέα Αμμοχώστου

a14 1 Νέα Αμμοχώστου

a15 2 Νέα Αμμοχώστου

a16 1 Νέα Αμμοχώστου

a17 1 Νέα Αμμοχώστου

a2 6 Νέα Αμμοχώστου

a3 5 Νέα Αμμοχώστου

a5 3 Νέα Αμμοχώστου

a6 3 Νέα Αμμοχώστου

a7 3 Νέα Αμμοχώστου

a8 2 Νέα Αμμοχώστου

a9 2 Νέα Αμμοχώστου

SotiraNews