Παραδόθηκε το νέο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

DSC 4846 1 Νέα Αμμοχώστου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση των νέων κτηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Τα κτήρια παραδόθηκαν από τα Δημόσια Έργα και το Γραφείο Μελετητών “Γιώργος Καράς και Συνεργάτες Σύμβουλοι Μηχανικοί” στον Αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Αμμοχώστου Γιώργο Οικονόμου στην παρουσία αξιωματικών και μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του Famagusta.News:

Σε χαιρετισμό του ο κ. Οικονόμου τόνισε τη σημασία των νέων ιδιόκτητων κτηρίων για την επαρχία Αμμοχώστου, όπου θα στεγάζονται όλες οι υπηρεσίες και τα τμήματα της διευθύνσεως, καθώς και το ότι αποτελούσε όνειρο του εκλιπόντος Αστυνομικού Διευθυντή, αείμνηστου Αντώνη Παπακωνσταντίνου, εις μνήμη του οποίου έχει δοθεί το όνομά του στην αίθουσα συσκέψεων της νέας διεύθυνσης.

DSC 4874 Νέα Αμμοχώστου

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε η έπαρση σημαιών από τους αξιωματικούς, ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί η μετακόμιση των τμημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου στα νέα γραφεία.

DSC 4908 Νέα Αμμοχώστου

Το νέο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου

Το κόστος του έργου ανήλθε στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, καταλαμβάνει 3.500 τετραγωνικά μέτρα και θα στεγάζει την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου και τον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου. Έχει ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος, ενώ ο εργολάβος θα αναλάβει τη συντήρησή του για τα επόμενα 12 χρόνια. Θα στεγάζει, επίσης, την Τροχαία Αμμοχώσρου, την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, το ΤΑΕ, τον Ουλαμό πρόληψης Εγκλημάτων καθώς και όλα τα τμήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση κατάθεσης θεμελίου λίθου πραγματοποιήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2017 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και τον Αρχηγό Αστυνομίας.

Δείτε φωτογραφίες όπως τις κατέγραψε η κάμερα του Famagusta.News:

Famagusta.News