ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πάρτι εκατομμυρίων γνωστού ρωσικού σταθμού στην παραλία Αγίας Θέκλας (photos)

1436427190 thumb Αγία Θέκλα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Μουσικό πάρτι εκατομμυρίων διοργάνωσε ο διεθνής ρώσικος τελοπτικός σταθμός “Music Box” στο εστιατόριο Nissaki Ayia Thekla Beach Bar & Restaurant στην Αγία Θέκλα.

1436427190 thumb Αγία Θέκλα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Στο πάρτι, το οποίο μεταδόθηκε στο μουσικό κανάλι music box, το οποίο εκπέμπει δορυφορικά σε ολόκληρο τον κόσμο, φιλοξενήθηκαν 5 από τους διασημότερους τραγουδιστές της Ρωσίας, οι οποίοι τραγούδησαν για τους ρωσους φάν οι οποίοι κατέκλησαν την παραλία Αγάις Θέκλας και παρευρέθηκαν στη συναυλία.

1436427222 thumb Αγία Θέκλα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη συναυλία παρακολούθησαν από τον πάνω όροφο του εστιατορίου, σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τους VIP, διάφοροι ρώσοι επιχειρηματίες, πρέσβεις, πολιτικοί, αξιωματούχοι του ΚΟΤ, καθώς και ο Δήμαρχος Σωτήρας.

1436427266 thumb Αγία Θέκλα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Ανάμεσα στις διασημότητες που ταξίδεψαν από τη Ρωσία για να τραγουδήσουν στη Σωτήρα. ήταν και ένας από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες στη Ρωσία, ο “Βασιλιάς του Γκλάμουρ” Sergey Sverev, ο οποίος δεν παρέλειψε, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, να φωτογραφηθεί έξω από την κατακόμβη της Αγίας Θέκλας, για τους εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθούς του στο instagram.

1436427278 thumb Αγία Θέκλα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σύμφωνα με πληροφορίες του sotiranews, η επιλογή του χώρου έγινε από τους ίδιους τους ανθρώπους του ρωσικού τηλεοπτικού σταθμού, οι οποίοι επέλεξαν την Αγία Θέκλα λόγω της μοναδικότητας της περιοχής αλλά και της ανάπτυξης η οποία παρατηρείται τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, θα ακολουθήσουν και άλλα πάρτι στην παραλία της Σωτήρας, με τον Δήμο Σωτήρας να λαμβάνει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό μερικών χιλιάδων ευρώ ως ενοίκιο.

1436427380 thumb Αγία Θέκλα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
1436427416 thumb Αγία Θέκλα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
1436427441 thumb Αγία Θέκλα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

SotiraNews