ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πολύ πετυχημένη η συμμετοχή του Δήμου Σωτήρας στην εξειδικευμένη έκθεση Γάμου στο Λονδίνο (photos)

a5 12 Cities, Ειδήσεις
a5 29 Cities, Ειδήσεις

Αρκετά ικανοποιημένοι επέστρεψαν οι εκπρόσωποι του Δήμου Σωτήρας που συμμετείχαν στην πρόσφατη έκθεση Γάμου στο Λονδίνο, London National Wedding Show που διεξήχθη από τις 28 μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Με συντονιστή την Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχίας Αμμοχώστου και τον ΚΟΤ, οι εκπρόσωποι του Δήμου Σωτήρας, Δήμαρχος κ. Γεώργιος Τάκκας και Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Αντώνης Κουμής, παρουσιάστηκαν ως ενιαία ταυτότητα με τους υπόλοιπους Δήμους της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου, με κοινό θεματικό περίπτερο και ενισχυμένη ομάδα εκπροσώπησης. Ο Δήμος μας, όμως, ήταν αυτός που είχε την πιο δυνατή παρουσία στο περίπτερο, καθώς έδειξε να μπαίνει δυναμικά στον τομέα τέλεσης Πολιτικών Γάμων και είχε ελκύσει ανυπολόγιστα μεγάλο ενδιαφέρον από μελλοντικά ζευγάρια και τουριστικούς πράκτορες.

Πέραν των προσδοκιών ήταν και το ενημερωτικό υλικό που διανεμήθηκε (το οποίο η ιστοσελίδα μας παρουσίασε αποκλειστικά) και κοινή ήταν η διαπίστωση ότι υπήρξε ζωηρό ενδιαφέρον ενώ δεν ήταν καθόλου ακαταφρόνητες οι νέες παρακρατήσεις που έγιναν για εκτέλεση γάμων.

Παράλληλα έγιναν πάρα πολλές επαφές με διοργανωτές γαμήλιων τελετών που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Κύπρο και ανταλλάχτηκαν απόψεις για την περαιτέρω προβολή της Σωτήρας μέσω κυρίως επαφών και συνεργασίας με εξειδικευμένους τουριστικούς πράκτορες-οργανωτών γάμων.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο Δήμαρχος Σωτήρας κ. Γεώργιος Τάκκας μεταξύ άλλων ανέφερε: “Η επίσκεψή μας στην έκθεση του Λονδίνου ήταν πολύ χρήσιμη για το πως προχωρούμε με την Τέλεση Πολιτικών Γάμων στο Δήμο Σωτήρας. Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τουριστικούς πράκτορες και εξειδικευμένα γραφεία τέλεσης γάμων αλλά και άλλους διοργανωτές προώθησης τουρισμού και πήραμε χρήσιμες πληροφορίες για μελλοντική ανάπτυξη της παραλιακής περιοχής του Δήμου μας για το σκοπό αυτό. Πιστεύουμε ότι με τη δημιουργία της κατάλληλης υποδομής, ο Δήμος Σωτήρας μπορεί να έχει ένα σεβαστό εισόδημα από αυτό τον τομέα.”

a 194 Cities, Ειδήσεις

a1 36 Cities, Ειδήσεις

a2 28 Cities, Ειδήσεις

a3 18 Cities, Ειδήσεις

a4 16 Cities, Ειδήσεις

a6 10 Cities, Ειδήσεις

SotiraNews