Η Σωτήρα βράβευσε τους άριστους (photos)

FDG 5127 Ειδήσεις
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016 στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας η Εορτή των Γραμμάτων και των Τριών Ιεραρχών του Δήμου Σωτήρας.

FDG 5127 Ειδήσεις

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Αρχιμανδρίτης κ. Αυγουστίνος Καράς ο οποίος εκφώνησε την ομιλία του με θέμα “Οι Τρεις Ιεράρχες και η Παιδεία”.

FDG 5099 Ειδήσεις

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Επίτροπος Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων, κ. Φώτης Φωτίου, υπό την αιγίδα του οποίου τελούσε η όλη εκδήλωση.

FDG 5218 Ειδήσεις

Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυναν ο Δήμαρχος Σωτήρας, κ. Γεώργιος Τάκκας, ο Πρωτοπρεσβύτερος κ. Γεώργιος Ιωάννου και η Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου, κα Φλωρεντία Σάββα.

FDG 5114 Ειδήσεις

Κατά την εκδήλωση διαβάστηκαν αποσπάσματα από τους Λόγους των Τριών Ιεραρχών από παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων Σωτήρας.

FDG 5141 Ειδήσεις

Απονεμήθηκαν πλακέτες σε άριστους μαθητές και μαθήτριες κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015 καθώς και σε μαθητές και σχολεία που πέτυχαν σημαντική διάκριση σε μαθητικούς διαγωνισμούς.

FDG 5113 Ειδήσεις

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας κ. Στέλιο Παυλικκά σε τελειόφοιτους αποφοιτήσαντες μαθητές οι οποίοι πρώτευσαν με βαθμολογία πέραν του 97,5%.

FDG 5148 Ειδήσεις

Επίσης, τιμήθηκε και ο Δρ. Σωτήρης Ζάρτηλας για την απόκτηση του υψηλότερου επιπέδου μόρφωσης με τη διδακτορική του διατριβή στη Χημεία.

Την εκδήλωση παρουσίαζε ο Πολιτιστικός Λειτουργός του Δήμου, Μαρίνος Παυλικκάς.

FDG 5120 Ειδήσεις

Την επιμέλεια του προγράμματος είχε ο Κωνσταντίνος Πέτρου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τις φωτογραφίες της εκδήλωσης στο Photo Di Georgia (Γεωργία Ευσταθίου).

Βρείτε όλες τις φωτογραφίες πατώντας εδώ

SotiraNews