Όλα έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία με την Πάολα (photos & video)

a1 12 Νέα Αμμοχώστου
a1 155 Νέα ΑμμοχώστουΚατάμεστη θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες η Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων στη Σωτήρα, λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη συναυλία με την ελληνίδα τραγουδίστρια Πάολα. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί καθώς απομένει μικρός αριθμός εισιτηρίων για όλες τις ζώνες. Οι διοργανωτές καλούν όσους ενδιαφέρονται να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση των τελευταίων εισιτηρίων.

Ο φωτογραφικός φακός τους SotiraNews απαθανάτισε αποκλειστικά τις προετοιμασίες που γίνονται στην αίθουσα για την αποψινή συναυλία.

Στην Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης βρέθηκαν και οι Ποδοσφαιριστές του Ονήσιλου, οι οποίοι λίγο πριν από τον εντός έδρας αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου επισκέφτηκαν το χώρο, χωρίς να κρύβουν βέβαια και τον ενθουσιασμό τους για την αποψινή μεγάλη εκδήλωση.

Η συναυλία ξεκινάει στις 22:00 και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 70002737.

a 67 Νέα Αμμοχώστου

a2 8 Νέα Αμμοχώστου

a3 7 Νέα Αμμοχώστου

a4 5 Νέα Αμμοχώστου

a5 4 Νέα Αμμοχώστου

a6 4 Νέα Αμμοχώστου

Η συνεργασία-έκπληξη με το Βασίλη Καρρά
“Η αγάπη είναι θύελλα” θα ονομάζεται το νέο ντουέτο που ετοιμάζουν ο Βασίλης Καρράς μαζί με την Πάολα! Αυτή τη περίοδο ήδη βρίσκονται στο στούντιο και το ετοιμάζουν, εν όψει βέβαια της κοινής πρεμιέρας τους που αναμένεται στις 30 Νοεμβρίου στο Teatro Music Hall. Μαζί τους θα εμφανίζονται και ο Παντελής Παντελίδης καθώς και η Ελισάβετ Σπανού. Αναμένεται να είναι ένα από τα πιο “καυτά” σχήματα του χειμώνα!

Δείτε παρακάτω το video από τις ηχογραφήσεις!

SotiraNews