Επίσκεψη Υπουργού Εργασίας στο ΣΚΕ Σωτήρας (photos&video)

IMG 9841 Ειδήσεις, Ζέτα Αιμιλιανίδου
Επίσκεψη στα τμήματα του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού ΣΚΕ Σωτήρας πραγματοποίησε χτες Πέμπτη η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κυρία Ζέτα Αιμιλιανίδου.

IMG 9841 Ειδήσεις, Ζέτα Αιμιλιανίδου

Η Υπουργός συναντήθηκε με τα παιδιά του Παιδοκομικού Σταθμού και της Παιδικής Λέσχης Σωτήρας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους. Ακολούθως συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΚΕ Σωτήρας, εκπροσώπους του Τμήματος Κοινωνικής Ευημερίας Αμμοχώστου, καθώς και με τον Δήμαρχο Σωτήρας.

IMG 9851 Ειδήσεις, Ζέτα Αιμιλιανίδου

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κύριος Αδάμος Αδάμου, παρέθεσε στην Υπουργό λίστα με προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν τα τμήματα του ΣΚΕ Σωτήρας. Ο Δήμαρχος Σωτήρας κύριος Γεώργιος Τάκκας αναφέρθηκε στη σημασία της επίσκεψης της Υπουργού Εργασίας, σε ένα σχολείο που όπως ανέφερε αποτελείται κατά κύρια βάση από εθελοντές και εξυπηρετεί πολλές οικογένειες από τις οποίες αρκετές αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και γι’ αυτό τον λόγο η βιωσιμότητά του κρίνεται απαραίτητη.

IMG 9856 Ειδήσεις, Ζέτα Αιμιλιανίδου

Η κυρία Αιμιλιανίδου υπογράμμισε ότι πρώτιστο μέλημα του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων είναι να βοηθούνται οι ασθενέστερες ομάδες του κυπριακού πληθυσμού και ως εκ τούτου, το Υπουργείο θα σταθεί αρωγός στα προβλήματα του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Σωτήρας, ενώ παράλληλα ανέφερε πως θα υπάρξει συνεργασία με τον ίδιο τον Δήμο αλλά και με όλες τις τοπικές αρχές για εξυπηρέτηση των ασθενέστερων ομάδων των συμπολιτών μας μέσω των προγραμμάτων του Υπουργείου Εργασίας.

IMG 9860 Ειδήσεις, Ζέτα Αιμιλιανίδου

Δείτε πλάνα από την επίσκεψη της Υπουργού:

Δείτε πλάνα από τις δηλώσεις της Υπουργού:

SotiraNews