Με επιτυχία η εκδήλωση συλλογής τροφίμων στη Σωτήρα (photos)

a8 6 Νέα Αμμοχώστου
a8 6 Νέα ΑμμοχώστουΜεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση συλλογής τροφίμων στη Σωτήρα, στην οποία συμμετείχαν η Εκκλησία, οι Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας, ο Ονήσιλος (Σωματείο Ονήσιλου και Ονήσιλος by Women) και το Κέντρο Νεότητας Σωτήρας. Η εκδήλωση που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή, 14 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας προσέλκυσε εκατοντάδες δημότες Σωτήρας, οι οποίοι κατάφεραν μετά τη μαζική συμμετοχή τους να γεμίσουν δύο μεγάλα βαν με τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν από την Εκκλησία και τις Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας για την ενίσχυση των άπορων οικογενειών του Δήμου μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε από τις 12 το μεσημέρι και υπήρχαν δραστηριότητες για μικρά παιδιά, όπως φουσκωτό, face painting, κουκλοθέατρο και παιδικοί ήρωες. Παράλληλα διεξέχθησαν κατά τη διάρκεια της ημέρες φιλικοί ποδοσφαιρικοί αγώνες μεταξύ των ακαδημιών του Ονήσιλου (όλων των ηλικιών), της Α΄Ομάδας του Ονήσιλου, του Αχυρώνα Λιπετρίου και των Παλαιμάχων του Ονήσιλου.

Με το πέρας των φιλικών αναμετρήσεων στην σκηνή ανέβηκε η Βασιλική Χατζηαδάμου και ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ και στο τέλος το συγκρότημα Εξ Ακοής, το οποίο με έντεχνη μουσική έκλεισε τη βραδιά.

a 81 Νέα Αμμοχώστου

a1 15 Νέα Αμμοχώστου

a13 Νέα Αμμοχώστου

a15 Νέα Αμμοχώστου

a19 Νέα Αμμοχώστου

a2 11 Νέα Αμμοχώστου

a23 Νέα Αμμοχώστου

a4 6 Νέα Αμμοχώστου

a5 4 Νέα Αμμοχώστου

a7 1 Νέα Αμμοχώστου

Μέγας Χορηγός ήταν η ιστοσελίδα μας.
SotiraNews.com