Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έβγαλε κολοκάσι και ήπιε μπίρα στη Σωτήρα! (photos)

CF83CF81CEB3 005 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Περιοδεία στη Σωτήρα έκανε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου. Ο κ. Νεοφύτου στην επίσκεψή του, απέδειξε τις γεωργικές του ικανότητες, αφού χωρίς δεύτερη σκέψη ανέβηκε στο τρακτέρ με το οποίο όργωσε μια ολόκληρη γραμμή, ενώ στη συνέχεια έβγαλε κολοκάσι.

CF83CF81CEB3 005 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Μετά το πέρας της επίσκεψής του στις αγροτικές καλλιέργειες της Σωτήρας, επισκέφθηκε το Μικροζυθοποιείο Μπύρας “Prime Microbrewery” στο οποίο γεύτηκε τη μοναδική μπίρα της Σωτήρας και τις 5 διαφορετικές ποικιλίες της, ενώ έμεινε έκπληκτος με την καινοτομία του εργοστασίου.

CF83CF81CEB3 003 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σε δηλώσεις του έδειξε τον ενθουσιασμό του για την πρόοδο που έχει καταφέρει η Σωτήρα τα τελευταία χρόνια, λαμβάνοντας υπόψη την μεγάλη προβολή του Δήμου αλλά και την προώθηση του τοπικού προϊόντος του κολοκασιού.

CF83CF81CEB3 004 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Στη σημερινή του επίσκεψη στη Σωτήρα, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού είχε την ευκαιρία να εκκλησιαστεί στην εκκλησία της Παναγίας στο Λιοπέτρι, επισκέφθηκε το Εθνογραφικό Μουσείο του Αυγόρου, ξεναγήθηκε από τον λαϊκό ποιητή Χρίστακκο, επισκέφθηκε το Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης “Άγιος Χριστόφορος” στο Παραλίμνι, ενώ είχε συνάντηση με εμπλεκόμενους για εισαγωγή καινοτομίας στην προώθηση της κυπριακής γαστρονομίας.

Συνάντηση είχε, επίσης, με τον Δήμαρχο Σωτήρας, κ. Γεώργιο Τάκκα.

CF83CF81CEB3 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

CF83CF81CEB3 001 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

CF83CF81CEB3 002 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου