Υποβιβάζεται οριστικά η ΑΕΚ (photos)

a 64
a 4533

Η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ ήταν αναπόφευκτο τελικά να γραφτεί. Η «Ένωση» τα έδωσε όλα, πάλεψε για 90 λεπτά, αλλά δεν μπόρεσε ν’ αποφύγει ούτε την ήττα (1-0) που την στέλνει -ανεξάρτητα του τι θα γίνει στην έφεση της Τετάρτης- στη Σούπερ Λίγκα.

Το γκολ του Γιαννούλη στις καθυστερήσεις έσπρωξε τους «κιτρινόμαυρους» στον γκρεμό και τους οδήγησε ν’ αποχωρήσουν με λυγμούς από τον αγωνιστικό χώρο.

«Πλάτες» στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βάζει ο Τραϊανός Δέλλας

Να τονώσει το καταρρακωμένο ηθικό των παικτών της ΑΕΚ προσπάθησε να τονώσει ο Τραϊανός Δέλλας, ενώ το πότε θα ξαναμαζευτούν εξαρτάται από την τύχη της έφεσης που θα καταθέσει σήμερα η ΑΕΚ

Ο «Κολοσσός» για μια ακόμα φορά προσπάθησε να βάλει πλάτη στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» που βρίσκονταν σε τραγική ψυχολογική κατάσταση μετά την ήττα με τον Ατρόμητο.

Μόλις έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο, ο Δέλλας τους είπε: «Είσαστε οι τελευταίοι που φταίτε για ότι έγινε σήμερα και αυτό που λέω ξέρετε πως το εννοώ. Ωστόσο όλοι έχουμε τις ευθύνες μας και θα πρέπει ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του».

Επίσης τους ενημέρωσε πως θα πάρουν διήμερο ρεπό και πως την Τετάρτη θα τους ειδοποιήσει εκ νέου για το πότε θα μαζευτούν ξανά. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την τύχη της έφεσης που θα καταθέσει η «Ένωση» σήμερα.

Αν η ΑΕΚ κερδίσει την έφεση, τότε οι ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν άμεσα προπονήσεις, αλλιώς το πιθανότερο είναι να τους δοθεί περισσότερος χρόνος, ώστε να συνέλθουν ψυχολογικά και να μαζευτούν και πάλι μετά από κάποιες μέρες.

a1 11

a2 7

a4 3

a5 3

Πηγή: sport-fm.gr