Νίκη για την Ανόρθωση στη Σωτήρα – Τα Σωματεία επισφράγισαν τις φιλικές σχέσεις τους (video & photos)

a 5
a 5488

Με μια λιτή εκδήλωση αποφάσισε το Σωματείο του Ονήσιλου να τιμήσει σήμερα την ομάδα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του Σωματείου αλλά και με την ευκαιρία της πρώτης επίσημης αναμέτρησης Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων. Κατά το ημίχρονο του αγώνα, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Σωματείου του Ονήσιλου, κ. Τζιοβάνης Κωνσταντίνου παρέδωσε αναμνηστική φανέλα του Ονήσιλου στον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ανόρθωσης, κ. Σάββα Κάκο στην οποία αναγραφόταν στο πίσω μέρος το όνομα “ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ”, ο αριθμός 100 και η ημερομηνία της αναμέτρησης. Επίσης, ο Δήμαρχος Σωτήρας, κ. Γεώργιος Τάκκας παρέδωσε στον Πρόεδρο του Προσφυγικού Σωματείου τιμητική πλακέτα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ανόρθωση έδειξε την ανωτερότητά της και επέβαλε το ρυθμό της παίρνοντας τη νίκη με 2-0 χάρη στα δύο γκολ του Ζούλα (12′, 46′), αν και η ομάδα μας κατάφερε να σημειώσει αρκετές ευκαιρίες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ονήσιλος: Λιοτατής, Πούρος, Γεωργίου, Κοσμάς, Κάουρας, Πιερέττης, Κάστανος, Φορμίκα, Λοϊζου, Αντωνίου, Ευσταθίου.
Ανόρθωση: Βαλβέρδε, Ίλιτς, Άντιτς (76′ Οικονόμου), Κόλιν, Σιέλης, Αλέξα, Οχαγιόν, Κάλβο (58′ Ιντζάκι), Ρονκάτο, Οκκάς, Ζούλα.

“Χαλί” το γήπεδο:
Πολλά ήταν τα θετικά σχόλια που ακούσαμε και για τον χλοοτάπητα του Σταδίου, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως “χαλί” και ότι είναι κατά πολύ καλύτερο ακόμα και από γήπεδα ομάδων πρώτης κατηγορίας. Παρόμοια ήταν τα σχόλια των δημοσιογράφων Πόλυ Χαραλάμπους και Χρήστου Ζαβού, στην εκπομπή “Αθλητική Κερκίδα” από το ραδιόφωνο Κανάλι Έξι, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής τους δήλωσαν τον εντυπωσιασμό τους για τον άψογο χλοοτάπητα του γηπέδου. Σ’ αυτό, φυσικά, συνέβαλε τα μέγιστα και ο Ποδοσφαιριστής της ομάδας, Τζιοβάνης Κάστανος, ο οποίος έχει την συνολική εποπτεία για συντήρηση του δημοτικού μας σταδίου

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια:
Κατάμεστο ήταν το Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας από φίλους των δύο ομάδων. Πολλοί ήταν οι οπαδοί της Ανόρθωσης που ταξίδεψαν από ολόκληρη την επαρχία για να καμαρώσουν την ομάδα τους, αλλά όπως μας ανέφερε και ο δημοσιογράφος, κ. Σάββας Κοσιάρης σε κατ’ ιδίαν συζήτηση είναι εκπληκτικό που διεξάγεται ένας αγώνας στον οποίο το 90% των φίλων του Ονήσιλου, υποστηρίζουν την Ανόρθωση.

Στους άλλους αγώνες:
Δόξα Κατωκοπιάς-Αναγέννηση Δερύνειας 0-1
Αλκή-Ακρίτας Χλώρακας 6-0
Εθνικός Άσσιας-ΕΝ Παραλιμνίου 0-4
ΑΕΖ Ζακακίου-Ολυμπιακός 0-2
ΑΕΚ Κουκλιών-Εθνικός Άχνας 2-2
Οθέλλος Αθηένου-Νέα Σαλαμίνα 1-2
Ομόνοια Αραδίππου – ΑΕΚ 0-3
17:00 Απόλλωνας – ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς (Primetel)
18:00: ΑΠΟΕΛ-Χαλκάνορας (LTV 1)

Η πρώτη φάση του Κυπέλλου Coca-Cola θα συνεχιστεί την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου με τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΠ και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου με τον αγώνα της Αγίας Νάπας με το Ν&Σ Ερήμης.

Σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου δεν συμμετέχουν η Ομόνοια και η ΑΕΛ που αγωνίστηκαν στον περσινό τελικό καθώς και ο Ερμής Αραδίππου και η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, που αναδείχτηκαν ομάδες fair play σε Α’ και Β’ Κατηγορία αντίστοιχα για την αγωνιστική περίοδο 2011-12.

a 3

a1

a2

a4

a5

a6

a7

a8
a 4

a1 1

a10

a11

a12

a2 1

a3

a5

a6 1

a7 1

a9

SotiraNews.com/onisillos.com