Ανακοινώνουν σήμερα Οικολόγοι και Πλατφόρμα ποιον στηρίζουν

a 64 Κίνημα Οικολόγων, Οικολόγοι, Προεδρικές Εκλογές 2018

Τις αποφάσεις τους για τον υποψήφιο που θα στηρίξουν στις Προεδρικές Εκλογές θα ανακοινώσουν σήμερα το Κίνημα Οικολόγων –Συνεργασία Πολιτών και η Αυτόνομη Πλατφόρμα Πολιτών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών αποφασίστηκε η διεξαγωγή της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης με θέμα τη λήψη απόφασης αναφορικά με τις Προεδρικές Εκλογές, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου. Αρχικά προγραμματιζόταν να διεξαχθεί στις 5 Νοεμβρίου, μετά την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων αρχαιρεσιών. Με την επέκταση της θητείας της υφιστάμενης Κεντρικής Επιτροπής κατά 6 μήνες, ελευθερώνεται το πρόγραμμα της Κεντρικής Επιτροπής και θα διεξαχθεί πιο νωρίς.

Στην ανακοίνωση η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος επανεπιβεβαίωσε ότι η απόφαση αναφορικά με την πορεία που θα ακολουθήσει το Κίνημα στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές, θα αποτελέσει προϊόν ενός οριζόντιου, εκτενή και δημοκρατικού διαλόγου.

Η Αυτόνομη Πλατφόρμα Πολιτών με κεντρικούς ομιλητές τον συγγραφέα Γιώργο Καραμπελιά και τον δικηγόρο Στέλιο Αμερικάνο, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου, τη 2η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη Στελεχών της Αυτόνομης Πλατφόρμας.

Η Συνδιάσκεψη θα ολοκληρωθεί με τη λήψη απόφασης για τη στάση που κρατήσει το Κίνημα στις Προεδρικές Εκλογές του 2018.

Πηγή: SigmaLive