Άγγελος Χατζηχαραλάμπους: «Η Λάρνακα αποτελεί πλέον πρότυπο ανάπτυξης και προόδου, χωρίς να εγκαταλείπει διαχρονικές αρχές και αξίες»

Συνάντηση του υποψήφιου προέδρου ΕΟΑ Λάρνακας με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ Λάρνακας

photo 1 Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, Δημοτικες Εκλογες 2024, Εκλογές, Λάρνακα

Το όραμά του για περαιτέρω ενδυνάμωση της προσπάθειας ανάπτυξης της Λάρνακας με άμεσο αντίκτυπο στην οικονομία της πόλης και επαρχίας, έθεσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Λάρνακας, Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, ενώπιον του προέδρου Δρα Νάκη Αντωνίου και του ΔΣ του ΕΒΕ Λάρνακας.

Ο κύριος Χατζηχαραλάμπους αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Λάρνακας, το οποίο ταύτισε τη πορεία του με την ουσιαστική πρόοδο της πόλης, μέσα από το σχεδιασμό και υλοποίηση δημόσιων και ιδιωτικών έργων.

«Η Λάρνακα αποτελεί πλέον πρότυπο ανάπτυξης και προόδου, χωρίς να εγκαταλείπει διαχρονικές αρχές και αξίες», ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος ΕΟΑ Λάρνακας.

photo 2 Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, Δημοτικες Εκλογες 2024, Εκλογές, Λάρνακα photo 1 1 Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, Δημοτικες Εκλογες 2024, Εκλογές, Λάρνακα