Άγγελος Κυριάκου για Αβραάμ Μουλαζίμη: “Η κοινωνία χρειάζεται ανθρώπους σαν εσένα”

Το μήνυμα του ανιψιού του ήρωα Σολωμού Σολωμού για τον Αντιδήμαρχο Παραλιμνίου, Αβραάμ Μουλαζίμη

photo Advertorial, Αβραάμ Μουλαζίμης (Αμερικάνος), Δημοτικές Εκλογές, Δημοτικες Εκλογες 2024, Εκλογές 2024

Με μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του αδελφού του ήρωα Σολωμού Σολωμού εκφράζει τη βαθιά του ευνγωμοσύνη και πλέκει το εγκώμιο για τον αντιδήμαρχο Παραλιμνίου και υποψήφιο για την αντιδημαρχία του δημοτικού διαμερίσματος, Αβραάμ Μουλαζίμη (“Αμερικάνο”).

Αυτούσιο το μήνυμά του:

“Το 2010 γνώρισα τον φίλο μου, Αβράμη Μουλαζίμη, όταν ήμουν 19 χρονών στρατιώτης. Από την πρώτη στιγμή, η φιλία μας αναπτύχθηκε γρήγορα και δυνατά. Είχα την ευκαιρία να εργαστώ δίπλα του και να μάθω από αυτόν τόσα πολλά, που για μένα έγιναν το μεγαλύτερο βιβλίο της ζωής μου. Ο Αβράμης δεν ήταν απλώς ένας εργοδότης, αλλά και ένας μέντορας που με καθοδήγησε με τις γνώσεις του.

Πάντα θαύμαζα τον τρόπο που χειριζόταν τις καταστάσεις, τη διαχείριση της ζωής του, τις επιχειρήσεις του και τους ανθρώπους που εργάζονταν για αυτόν. Η κοινωνική του μόρφωση ήταν εντυπωσιακή και ξεχώριζε από πολλούς. Ένας χαρακτήρας τόσο δυναμικός, που ταυτόχρονα ήταν και εξαιρετικά ευαίσθητος. Ο Αβράμης είναι ο άνθρωπος που μας προσφέρει ασφάλεια και ταυτόχρονα μας συγκινεί με τις πράξεις ευαισθησίας του, οι οποίες είναι αμέτρητες.

Για πολλούς από εμάς, ο Αβράμης, ή “brother” όπως τον αποκαλούμε, είναι ο άνθρωπος που μας βλέπει όλους ίσους. Ξέρουμε πάντα πού θα τον βρούμε και ότι θα είναι εκεί για να μας στηρίξει.

Διαθέτει τις γνώσεις και την εμπειρία να λύσει τα προβλήματα από τη θέση του αντιδημάρχου. Η διαχείριση προβλημάτων είναι η καθημερινότητά του, και η οικονομική διαχείριση είναι το προτέρημά του, κάτι που έχει αποδείξει με την επιτυχημένη πορεία του.

Είναι αρκετά έμπειρος στον τομέα του τουρισμού. Κατανοώντας πλήρως την αξία του τουριστικού μας προϊόντος μπορεί να βελτιώσει τις υποδομές και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους επισκέπτες μας. Αυτά θα δώσουν σημαντικά κίνητρα που χρειάζεται ο ιδιωτικός τομέας για να κάνει το πάρακατω βήμα!

Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν του είπα στις περασμένες εκλογές: “Συγχαρητήρια, brother, η προεκλογική σου εκστρατεία δούλεψε τελικά”. Μου απάντησε ότι η προεκλογική εκστρατεία ξεκινά από την ημέρα της εκλογής και όχι πριν από αυτή. Αυτή η απάντηση αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή του στη συνεχή βελτίωση και την προσφορά προς την κοινότητα.

Θυμάμαι να στέκεσαι απέναντι από το άδικο, χωρίς να σε νοιάζει ποιος ήταν απέναντί σου, πάντα με όπλο την ηχηρή σου προσωπικότητα, την αγάπη σου για τον συνάνθρωπό σου και την αγάπη σου για το Παραλίμνι. Η θέση του αντιδημάρχου που διεκδικείς ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα σου και είμαι βέβαιος ότι, σε περίπτωση εκλογής σου, η επόμενη μέρα θα είναι μια μέρα χαράς για όλους τους Παραλιμνίτες.

Αγαπημένε μου Αβράμη, η κοινωνία μας χρειάζεται ανθρώπους σαν εσένα, με όραμα, αποφασιστικότητα και αληθινή αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ” BROTHER ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!”