Άντρος Κυπριανού: Έκκληση για στήριξη στον Σταύρο Μαλά

727177eb3d806f2096658547f7199f2f XL Νέα Αμμοχώστου

Εκκληση για συστράτευση όσων  επιθυμούν και επιδιώκουν την πραγματική αλλαγή στον τόπο, απηύθυνε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Αντρος Κυπριανού, καλώντας τους να στηρίξουν τον Σταύρο Μαλά στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Μαζί αλλά και με άλλους που δεν ψήφισαν τον Σταύρο Μαλά, τόνισε, θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που αρχίσαμε  πριν από μερικούς μήνες για να φέρουμε την αληθινή αλλαγή στον τόπο.
Για να επιδιώξουμε, συνέχισε, με συνέπεια λύση του Κυπριακού, που να τερματίζει την τουρκική κατοχή, τον εποικισμό και τη δυνατότητα επέμβασης στο εσωτερικό μας και που θα απελευθερώνει και επανενώνει το λαό μας, αλλά και για να ανορθώσουμε την οικονομία πάνω σε γερές βάσεις, επανοικοδομώντας το κοινωνικό κράτος.
Τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών αποδεικνύει ότι η πλειονότητα των πολιτών επιθυμεί την απαλλαγή του τόπου από την προεδρία του Νίκου Αναστασιάδη, ο Αντρος Κυπριανού είπε ότι το Ακέλ στήριξε μια υποψηφιότητα με κρυστάλλινα χαρακτηριστικά, την οποία ο λαός επιβράβευσε ανοίγοντας τον δρόμο σε μια πραγματική και δημιουργική αλλαγή.
 Σχολιάζοντας το ποσοστό αποχής, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ είπε ότι τα κόμματα πρέπει να ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων.

Σύνταξη: Ανδρέας Κωνσταντίνου

 

Πηγή: RIK News