Απαντά σε Καρούσο ο Πυρίλλης: “Όχι ένα αλλά πολλά debates”

Κόντρα Πυρίλλη - Καρούσου για τον αριθμό των debates - Ένα και μοναδικό δημόσιο debate ο Καρούσος, πολλά σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα ο Πυρίλλης

photo 13 exclusive, Για΄ννης Καρούσος, Δημοτικές Εκλογές, Δημοτικες Εκλογες 2024, Εκλογές, Εκλογές 2024, Θεόδωρος Πυρίλλης

Απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Περασμένη Πέμπτη ο Υποψήφιος για την Πορεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αμμοχώστου ανήρτησε ο ανθυποψήφιός του, Θεόδωρος Πυρίλλης. Αφορμή η πρόταση του Γιάννη Καρούσου για τη διοργάνωση ενός και μοναδικού διακαναλικού δημόσιου debate μεταξύ των υποψηφίων για τον ΕΟΑ. Στην απάντησή του ο Θεόδωρος Πυρίλλης, αντιπρότεινε τη διοργάνωση ανοικτού debate σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα καθώς και να διεξαχθούν κοινές συζητήσεις μεταξύ όλων των υποψηφίων, ανοικτές με τη συμμετοχή του κοινού σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Καρούσος: Προτείνει ένα και μοναδικό debate με ανθυποψηφίους του

Αυτούσια η ανάρτηση του Θεόδωρου Πυρίλλη:

“DEBATES ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Σε αυτές τις εκλογές, οι πολίτες της Ελ. Επαρχίας Αμμοχώστου καλούνται να εκλέξουν Πρόεδρο του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου.
Αποτελεί υποχρέωση εμάς των υποψηφίων να ενημερώσουμε τους δημότες για τις αρμοδιότητες του ΕΟΑ, αλλά και για το όραμά μας και τον τρόπο που θα υλοποιηθεί.
Με αυτό τον τρόπο θα προστατεύσουμε τους πολίτες από διακηρύξεις κενού περιεχομένου και υποσχέσεις που δεν σχετίζονται με τις αρμοδιότητες του Πρόεδρου του Επαρχιακού Οργανισμού. Οι πολίτες του κάθε δημοτικού διαμερίσματος έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν, και ο κάθε υποψήφιος έχει την υποχρέωση να ενημερώνει για το όραμά του.

Ειδικά και όχι γενικά.
Συγκεκριμένα και όχι αόριστα.
Πρακτικά και όχι με αερολογίες.

Για αυτούς τους λόγους εισηγούμαι να διεξαχθούν κοινές συζητήσεις μεταξύ όλων των υποψηφίων, ανοικτές με τη συμμετοχή του κοινού σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα της Επαρχίας μας.

Με αυτό τον τρόπο θα δοθεί ευκαιρία σε όλους τους δημότες να ενημερωθούν, να αξιολογήσουν και να αποφασίσουν για τον κατάλληλο ηγέτη αυτής της Επαρχίας.

Απευθύνω στους ανθυποψηφίους μου έκκληση και παράκληση να ανταποκριθούν θετικά και προσωπικά θα είμαι παρών.

Ανοικτό DEBATE σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα!
Ναι στην αλήθεια. Όχι στα ψέματα των μονολόγων!
Σε αυτές τις εκλογές να αναδείξουμε τη Δημοκρατία του λόγου!
Καθαρά και σταράτα!”

436238326 921892236611885 3894917678043019515 n exclusive, Για΄ννης Καρούσος, Δημοτικές Εκλογές, Δημοτικες Εκλογες 2024, Εκλογές, Εκλογές 2024, Θεόδωρος Πυρίλλης

Αυτούσια η ανάρτηση του Γιάννη Καρούσου:

“Φίλες και φίλοι,

Αναλαμβάνω πρωτοβουλία για ένα ουσιαστικό, αποτελεσματικό και μοναδικό debate υποψηφίων για τον Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου, το οποίο θα έχει ως στόχο να ενημερώσει σωστά τους συμπολίτες μας για τις θέσεις μας.

Η πρόταση μου, η οποία απευθύνεται προς όλους τους ανθυποψηφίους μου, είναι να διεξαχθεί ένα μεγάλο δημόσιο debate, παρουσία όλων των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων και των τοπικών, καθώς και οργανωμένων συνόλων της επαρχίας μας, το οποίο θα μεταδίδεται και διαδικτυακά με live streaming.

Έχω την άποψη ότι οι συζητήσεις μεταξύ των υποψηφίων πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αποδοτικές, ουσιαστικές και παραγωγικές με τη συμμετοχή πολιτών για να μπορούν να σχηματίσουν άποψη και να λάβουν άμεσες απαντήσεις. Ως θέση αρχής, οφείλουμε η διοργάνωση να λάβει χώρα στην επαρχία μας δίνοντας την ευκαιρία σε όλους μας να αναλύσουμε το όραμα και τις προγραμματικές μας θέσεις.

Σύντομα θα αποσταλεί η συγκεκριμένη πρόταση στους ανθυποψηφίους μου και στα ΜΜΕ με στόχο να συναντηθούν τα επιτελεία και να συμφωνήσουμε τη διαδικασία διεξαγωγής του debate.

Αυτή είναι και η θέση που θα κρατήσω σε αυτήν την προεκλογική περίοδο, για ένα και μοναδικό debate και ελπίζω οι ανθυποψήφιοι να απαντήσουν θετικά.”

434461930 966202861735795 6794931324012333155 n exclusive, Για΄ννης Καρούσος, Δημοτικές Εκλογές, Δημοτικες Εκλογες 2024, Εκλογές, Εκλογές 2024, Θεόδωρος Πυρίλλης

Famagusta.News