Αποχωρεί από το ΔΗΚΟ ο Μαρτής Μαρτή – Ρίχνει βολές κατά Νικόλα και Σενέκη

«Έχω καταλήξει σε αυτήν την πολύ δύσκολη απόφαση λόγω της συμπεριφοράς στελεχών του ΔΗΚΟ απέναντι στην υποψηφιότητα μου για την δημαρχία της Αγίας Νάπας»

martis exclusive, Μαρτής Μαρτή

Την αποχώρηση του από το ΔΗΚΟ ανακοίνωσε το μέλος του κόμματος Μαρτής Μαρτή, ο οποίος ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Νάπας.

Αυτούσια η επιστολή του:

«Με την παρούσα σας γνωστοποιώ την απόφαση μου για αποχώρηση από τις τάξεις του ΔΗΚΟ και παρακαλώ όπως διαγραφώ από τα μητρώα μελών.

Έχω καταλήξει σε αυτήν την πολύ δύσκολη απόφαση λόγω της συμπεριφοράς στελεχών του ΔΗΚΟ απέναντι στην υποψηφιότητα μου για την δημαρχία της Αγίας Νάπας.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του κόμματος στην Αμμόχωστο Χρίστος Σενέκης δεν έπραξε απολύτως τίποτα για να στηρίξει την υποψηφιότητα μου. Αντιθέτως, έχω στοιχεία για αντιδεοντολογική συμπεριφορά κινούμενος και υποσκάπτοντας την υποψηφιότητα μου. Όσο αφορά τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο, η ατολμία που επέδειξε σε σειρά θεμάτων που άπτονται της υποψηφιότητας μου ήταν εκ των κυριότερων λόγων της εκλογικής μου ήττας.

Για αυτούς τους λόγους, θεωρώ ότι η πολύχρονη μου παρουσία στο ΔΗΚΟ Αμμοχώστου ολοκληρώνεται σήμερα. Πιστεύω ότι ως κόμμα έχει ολοκληρώσει με την παρούσα του ηγεσία τον ιστορικό του κύκλο και οι απαράδεκτές συμπεριφορές στελεχών του δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή απ’ αυτή που μου επιβάλλει η αξιοπρέπεια μου.

Η παραίτηση μου έχει ισχύι από σήμερα».