Εξήγγειλε υποψηφιότητα για την Aντιπροεδρία του ΔΗΣΥ ο Μάριος Πελεκάνος

Την υποψηφιότητα του για την Αντιπροεδρία του Δημοκρατικού Συναγερμού ανακοίνωσε, ο Μάριος Πελεκάνος

8E1D1828 B22B 4B88 B2F7 E1C15A3E1733 ΔΗΣΥ

Την υποψηφιότητα του για την Αντιπροεδρία του Δημοκρατικού Συναγερμού ανακοίνωσε, ο Μάριος Πελεκάνος.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης, «με μόνο σκοπό να συμβάλω, με τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου, στη συλλογική αυτή προσπάθεια που έχει στόχο να δώσουμε νέα δυναμική στο κόμμα, θέτω ενώπιον σας την υποψηφιότητα μου για τη θέση του Αντιπροέδρου».

Αυτούσια η ανάρτησή του:

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές,

Φίλες και φίλοι,

Η 11η Μαρτίου με την εκλογή στην Προεδρία του Δημοκρατικού Συναγερμού της Αννίτας Δημητρίου, σηματοδοτεί τη νέα σελίδα στην ιστορία της παράταξης.

Μία σελίδα την οποία επιβάλλεται να γράψουμε με ενότητα και αίσθημα ευθύνης, έχοντας ως στόχο τη συνέχιση της πρωταγωνιστικής πορείας που κατέγραψε ο Δημοκρατικός Συναγερμός από την ίδρυσή του, συμβάλλοντας διαχρονικά στην πρόοδο και την ευημερία των πολιτών και της πατρίδας μας.

Αυτή την πορεία υψηλής προσφοράς της παράταξης στον τόπο καλούμαστε, σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, εν μέσω μίας διαδικασίας ανανέωσης, να περιφρουρήσουμε και να ενισχύσουμε.

Με μόνο σκοπό να συμβάλω, με τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου, στη συλλογική αυτή προσπάθεια που έχει στόχο να δώσουμε νέα δυναμική στο κόμμα, θέτω ενώπιον σας την υποψηφιότητα μου για τη θέση του Αντιπροέδρου.

Προτάσσοντας τις παρακαταθήκες του Γλαύκου Κληρίδη, τις αρχές και τις αξίες στις οποίες θεμελιώθηκε η περήφανη παράταξή μας, είμαι έτοιμος να εργαστώ σκληρά μαζί με όλους εσάς για την απαιτούμενη ανασυγκρότηση και ανανέωση.

Οι ακαδημαϊκές μου σπουδές, οι γνώσεις και οι εμπειρίες που αποκόμισα υπηρετώντας με αφοσίωση τον Δημοκρατικό Συναγερμό, από διάφορες θέσεις ξεκινώντας από τη ΝΕΔΗΣΥ και στη συνέχεια στην ΟΝΕ, ως μέλος στο εκτελεστικό και το πολιτικό γραφείο δίπλα από τον Αβέρωφ Νεοφύτου, ως δημοτικός σύμβουλος και ως Πρόεδρος του ΚΟΑΓ, αλλά και στην επιτυχημένη διακυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη, ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, αποτελούν τα ισχυρά εχέγγυα για να είμαι σε θέση να συμβάλω θετικά στην νέα εποχή της παράταξης.

Θέματα όπως είναι, για παράδειγμα, το Κυπριακό και το μεταναστευτικό, το πολύπλοκο της διαχείρισης της οικονομίας και η εφαρμογή του Σχεδίου “Κύπρος το Αύριο” μας επιβάλουν να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή για να συνεισφέρουμε προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η μέχρι στιγμής ουσιαστική συμβολή του Δημοκρατικού Συναγερμού στη διαχείριση των προκλήσεων με τις οποίες βρίσκεται εκ νέου αντιμέτωπη η πατρίδα μας.

Συναγωνίστριες, Συναγωνιστές,

Ζητώ τη στήριξη σας καταθέτοντας μια δοκιμασμένη επιλογή, καταθέτοντας μια πρόταση ενότητας και ανανέωσης, με εχέγγυο την εμπειρία και τις γνώσεις.