Πρίγκιπα του σκότους και του ψεύδους αποκάλεσε τον Ν. Παπαδόπουλο ο Υπ. Υγείας

d76b6eb13a5ff08ac66979e9f11c5386 XL

Πρίγκιπα του σκότους, της λάσπης και του ψεύδους αποκάλεσε τον Νικόλα Παπαδόπουλο ο Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης.

Αντί, είπε, να αναλάβει την ευθύνη του λάθους που έκανε και να απολογηθεί, προσπαθεί με αναλήθειες, να φανεί δικαιωμένος. Είναι ντροπή, είπε, ο κ. Παμπορίδης για ένα νέο άνθρωπο να συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο.
Σε δηλώσεις μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο κ. Παμπορίδης, είπε ότι ο κύριος Παπαδόπουλος, υποπίπτει από ολίσθημα σε ολίσθημα και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις εκ του μη όντος.
Κατηγόρησε τον κ. Παπαδόπουλο ότι διαφοροποίησε την εκδοχή του σε σχέση την αναφορά του Υπουργού. Αρχικά, είπε, αναφέρθηκε σε ηχογραφημένη αναφορά του Υπουργού, αργότερα σε πρακτικά από δημόσια τοποθέτηση του σε σύσκεψη της ΟΕΒ, ύστερα σε ηχογράφηση του Υπουργού από μέλος της ΟΕΒ και σήμερα έδωσε πρακτικά στη δημοσιότητα.
Ο κ. Παμπορίδης, είπε, ότι από την πρώτη στιγμή θέση του ήταν ότι θα εφαρμοστεί το μονοασφαλιστικό και αν στη συνέχεια διαφανεί ότι δεν λειτουργεί θα εξεταστεί η εφαρμογή αλλου μοντέλου.
Αυτό, είπε, αναφέρει και η νομοθεσία που ψήφισε ο ίδιος ο Νικόλας Παπαδόπουλος.
Κληθείς να σχολιάσει πρωινές δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του ΔΗΚΟ Άθου Αντωνιάδη, ότι διαφαίνεται από τα πρακτικά ποιοι είναι οι Ιούδες, ο κ. Παμπορίδης είπε ότι δεν σχολιάζει κύμβαλα αλαλάζοντα και μισθοφόρους της λάσπης.

Πηγή: ΡΙΚ ραδιόφωνο

 

Πηγή: RIK News