Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ η Κατερίνα Χριστοφίδου – Αποχαιρέτησε το Sigma (BINTEO)

Η υποψηφιότητα της μέχρι πρόσφατα παρουσιάστριας της μεσημβρινής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Sigma Κατερίνας Χριστοφίδου είναι η πρώτη που “κλείδωσε” και επίσημα πλέον για το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Κόμματος για τις ευρωεκλογές.

Η Κατερίνα Χριστοφίδου υπέβαλε την παραίτησή της από το συγκρότημα Δίας και την τηλεόραση του Sigma και ανοίγει τα φτερά της για άλλες επαγγελματικές αναζητήσεις αλλά και για την πολιτική. Οι πληροφορίες από κομματικές πηγές τη θέλουν να ακολουθεί τον δρόμο της δικηγορίας και να αναζητά ρόλο στα πολιτικά δρώμενα με πρώτη δοκιμασία τις κάλπες του προσεχούς Μαΐου για μια έδρα στην Ευρωβουλή.

Δείτε πώς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές κατά την τελευταία της εκπομπή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς:

Στην επιστολή παραίτησής της η δημοσιογράφος αναφέρει ότι επέλεξε να αξιοποιήσει σημαντική ευκαιρία που της έχει προσφερθεί για ένα νέο ξεκίνημα σε άλλα επαγγελματικά μονοπάτια. Το συγκρότημα Δίας με ανακοίνωσή του εκφράζει την αμέριστη εκτίμηση και αγάπη του για τη συμβολή αλλά και τον επαγγελματισμό που επέδειξε στις εκπομπές που της ανατέθηκαν από τη Διεύθυνση της τηλεόρασης Sigma και του Συγκροτήματος Δίας. Και την ευχαριστούν για την πολύχρονη προσφορά και αφοσίωση στο συγκρότημα, η οποία ήταν πράγματι πολύ ουσιαστική και παραγωγική.

Το δεύτερο όνομα που θεωρείται σίγουρο για το ευρωψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ είναι του νυν ευρωβουλευτή Κώστα Μαυρίδη.

Παίζουν ακόμη τα ονόματα σημαινόντων στελεχών που θα συμβάλουν στη συγκέντρωση του επιθυμητού ποσοστού: Αλέκου Τρυφωνίδη, Μαρίνου Μουσιούττα, Ζαχαρία Κουλία, όπως και του Παύλου Μυλωνά. Στο ΔΗΚΟ αναμένουν την απάντηση της Ελένης Θεοχάρους.

Πηγή: Φιλελεύθερος